carbonara okuma durumu: Swann'ların Tarafı / Kayıp Zamanın İzinde (1. Cilt)

Profil Resmi
carbonara, Swann'ların Tarafı / Kayıp Zamanın İzinde (1. Cilt) kitabının 273/439. sayfasında.

11 yıl, 1 ay      5 Yorum/Yorum Yaz      1 kişi beğenmiş.

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 5 arası yorum gösteriliyor, toplam 5 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Bu kitabı almayı düşünüyorum; kitap hakkındaki yorumunuz nedir?

11 yıl, 1 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

7 kitaplık ''Kayıp Zamanın İzinde'' serisi ile ilgili olumlu yorumlar görüyorum. Devam niteliğinde mi, birbirinden bağımsız mı olduğunu bilmiyorum. ''Swann'ların Tarafı '' olan ilk kitapla başlayıp karar vermek gerek. Ben de en kısa zamanda edineceğim İnşaallah. Keyifli okumalar dilerim.

11 yıl, 1 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Hım yanlış yere yorum yazmışım. :) Siz okuyormuşsunuz zaten. Neyse kitapla ilgili fikrimi beyan etmiş oldum. İyi akşamlar.

11 yıl, 1 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Benim için yorumunuz iyi oldu, teşekkürler :) Kayıp Zamanın İzinde'yi 2 ciltlik Delta Dizisi olarak yayımlanan YKYayınları'ndan almayı düşünüyordum; sahafta gördüm; fakat ciltler internette gördüğüm fotoğraflardaki kadar büyük değil. Punto da küçük. Ben de tek tek almaya karar verdim. Serinin ilk kitabıyla da (birbirinden bağımsız mı acaba; temel soru bu aslında) başlamayı düşünüyorum. İyi akşamlar.

11 yıl, 1 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Kitaplar bağımsız değil, birbirini takip ediyorlar. Okumayı düşünüyorsanız kesinlikle öneririm çok güzel bir kitap. Çok fazla betimleme kullanılmış, bu ilk başta yavaş ilerlemesine neden olsa da bir süre sonra alışıyorsunuz ve büyük zevk alıyorsunuz. Ayrıca çeviri de harika.

11 yıl, 1 ay     
« geri ileri »