Kullanıcı Araçları

Mustafa Akgün

Yazar Açıklaması (düzenle)

1946 yılında Uşak/Ortaköy’de doğdu. İlkokulu doğduğu köyde, orta öğrenimini Uşak Lisesini bitirerek tamamladı. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. Master çalışmasını tamamladı. Tarım Bakanlığının muhtelif birimlerinde teknik eleman, idareci ve bürokrat olarak çalıştı. En son Tarımsal Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığı vazifesinde bulundu.

Evli ve üç çocuk babasıdır. İngilizce, Arapça ve Almanca bilir.

Yazı hayatı bazı dergi ve gazetelere makaleler yazmakla başladı. Aylık Yeni Odak dergisinin sahip ve yazı işleri müdürlüğünü yapmaktadır.

Şu ana kadar 37 kitabı yayınlanmıştır. Satı Gelin’in Türküsü romanını film sinopsisi haline getirmiş, bu sinopsis Esra Filmin açtığı yarışmada 110 (yüz on) sinopsis içinde üçüncülük alarak mansiyona layık görülmüştür. Ayrıca Gönül Dağı adlı romanı da İstanbul-Tuzla Belediyesinin açtığı roman yarışmasında 70 (yetmiş) roman içinde yedinci olarak mansiyon almıştır. Merih’ten Münih’e ve Gurbet Çiçeği adlı romanlarını birleştirerek Gurbet Çiçeği adında film senaryosu haline getirmiştir. Çekim için gerekli hazırlıklar yapılmaktadır.

Yazar Detayları (düzenle)

Yazarın detayları bulunmamaktadır ...

Kitapları (birleştir)