Busura, 40 adet değerlendirme yapmış.  (2/6)
Yeşil Süvari -I. Kitap-
Yeşil Süvari -I. Kitap-

9

Okudum güzel bir kitaptı. Hoşumada gitti. Ama bu kitabın Ölüm oyunu kitabıyla farkı ne? Yani iksininde konusu aynı yazıyor. Acaba yazar sonradan adını değiştirip tekrardan mı bastırdı kitabı? Birde şöyle bir durum söz konusu, orjinal kitap aldım indirimden ama kapağı bambaşka, geçenlerde başka bir kitap aldım bir baktım kapakları aynı ve ikiside orjinal kitap. :D Kısacası kitabın kendisi konusundan daha karışık arkadaşlar. :D

Avcının İntikamı
Avcının İntikamı

7

Aslında güzel bir kitaptı fakat merak ettiğim şey seri mi olacak? Çünkü seri olmayacaksa sonu berbattı. Yani sonunu görünce bunun için mi okudum ben ya oluyor insan.

Ötekiler Arasında
Ötekiler Arasında

3

Evet genellikle herkes beğenmiş olsa da bu kitabı ben hiç beğenemedim. Yani acayip sıkıcıydı benim için. Kitap bir günlük olarak yazıldığından acayip sıkıcıydı. yani okuyorum okuyorum bitmiyor o derece bunaldım. Ben bir hareket bekleyerek almıştım kitabı. İhtiyacım olan biraz maceraydı yani ama kitap resmen içsel konuşmalardan oluşuyordu. resmen ilk 200 sayfasındaki konuşma cümleleri toplansa 5 sayfayı bile geçmez. Oysa güzel bir kitap çıkartılabilirdi. Kısacası kitabın yüzde 85`i kitaplardan yüzde 10`u perilerden oluşuyor. yüzde beşide annesi. Eğer almayı planlıyorsanız bence almayın derim.

Tanrıçaların Savaşı
Tanrıçaların Savaşı

8

Eğer mitoloji seviyorsanız okuyun derim. Farklı ve güzeldi. Tam tadında.

Unika: Yeniden Doğuş
Aşkımız Şansa Kaldı
Aşkımız Şansa Kaldı

3

Kesinlikle okumayın!

Kadere İnanır mısın? (Crown's Spies, #1)
Kadere İnanır mısın? (Crown's Spies, #1)

8

Eğer Judith Mcnaught okuduysanız şahsen sizde benim gibi, Judith`in farklı bir isim adı altında böyle bir şey yazmış olabileceğini düşünebilirsiniz. Yahu anlatımları falan çok ufak tefek farklılık dışında aynı.