irem K., 54 adet değerlendirme yapmış.  (1/8)
« geri  
Son Ada
Sergüzeşt
İntibah
Felatun Bey ile Rakım Efendi
Felatun Bey ile Rakım Efendi

8

Cokk begenerek ve eglenerek okudum. Tanzimat doneminin ozelliklerini tasiyan bazi eksiklikler (ornegin parantez iclerinde yazarin araya girip yorum yapmasi gibi) bana nedense daha cokk keyif verdi. Mayonez olayina da cok guldum. Bence Ahmet Mithatin okunmasi gereken bir kitabi...

Gece Gelen Ölüm
Gece Gelen Ölüm

10

Gece gelen ölüm dün gece bitti. kesinlikle muhteşem bir şekilde kurgulanmış, akıp giden bir kitap..katili o kadar çok merak ediyorsunuz kii kitap elinizden düşmüyor. Kitabı bitirmenizi engelleyecek her şeye sinir oluyorsunuz. Kitapsa başından itibaren sizi başkalarına yönlendiriyor. tam işte bu sefer bu diyorkenn o da kurban çıkıyor. Asıl katilse siz de büyük şokk etkisiyaratıyor.Ben başta inanmadım kesin başka birisi olacak bu olamaz dedim. Her şey açıklandığında ise olaylar kesilmedi. yani kitap sizi şoka uğratıyor. kitap hakkında çok az bahsedecek olursam.. Art arda ölen insanlar, siyahlariçinde bir katil, kanıtlar ise sizi sadece başa döndürüyor. ve akıl hastanesinde birkadın gördüğü cinayetlerle kriz geçiriyor.. Komiser Mehmet ve Selda ise bu işin peşinde.. ve yazarımız ise Türkiyenin ilk kadın gerilim romanı yazarıı.. kısaca her şey size bu kitabı okuyun diyor :))

Aşk Her Yerde (Chinooks Hokey Takımı, #4)
Hep Aşk Vardı (Texas! Tyler Family Saga, #2)
Hep Aşk Vardı (Texas! Tyler Family Saga, #2)

9

Tyler ailesinin birbirine olan bagliligi, konusmalari pazar toplantilari ve tabiki de chase-marcie, lucky-devon asklari o kadar hostu kiii bitmesin istedim. Acikcasi basta tanyadan dolayi onyargilarim vardi ama sandra brown usta manevralarla olaylari baglamis. Peki tavsiye eder miyim? Hem de siddetlee! Sira sage'in kitabinda umarim o pisirik doktordan bir an once kurtulur :)

« geri