Vanilya, 79 adet değerlendirme yapmış.  (1/12)
« geri  
Sona Kalan (Rizzoli & Isles, #10)
Diriliş (Rizzoli & Isles, #11)
Diriliş (Rizzoli & Isles, #11)

9

Gayet güzel ve sürekleyici bir Rizzoli&Isles serisi kitabı daha. Kitap okumaya vaktim olmamasına rağmen 3 gün gibi kısa sürede bitirdim. Kesinlikle tavsiye ederim. Sonunda yazar bir ters köşe yapıyor ama kim olacağını tahmin edemeseniz de farklı bir sonucu bekliyor insan Tess Gerritsendan :)

Yörünge
Yörünge

9

Klasik Tess G. kitaplarının dışında bir seri olmuş ortada kanlı katiller vs yok ama farklı bir açıdan da olsa güzel bir kitap.Sürükleyici kısa sürede okunuyor Tess Gerritsen ile ilk defa tanışacaklar için yazarın tarzını anlatan iyi bir ornek olmayacaktır diye düşünüyorum. Yazarı ilk defa okuyacak olanlara Rizzoli&Isles serisinden kitapları tavsiye ederim.

Hasat
Hasat

7

Oldukça güzel bir Tess G. klasiği. Ama benim sıkıntım bu kitaplarda ince uzun baskılarda yazı karakterinin çok ufak olmasıyla alakalı. Diğer kitaplar daha akıcı okunurken bu kitaplar daha zor oluyor ne yazıkki.

Mahkum Prenses
Mahkum Prenses

8

Boleyn Kızı adlı kitapta çirkin ve kraldan yaşlı olarak bahsedilen bir kenara atılmış İspanya İnfantası , İngiltere Kraliçesi Katherine'in hayatını anlatan güzel, akıcı, okuması kolay bir kitap. Bu kitaptan sonra insanın kraliçeye sempatisi artıyor.

Sinestezya
Incarceron (Incarceron, #1)
« geri