bnalbant, 69 adet değerlendirme yapmış.  (1/10)
« geri  
Kardeşimin Hikayesi
Kocan Kadar Konuş
Kocan Kadar Konuş

10

Çok keyif alarak okuduğum bir kitaptı, sesli güldüğüm ve çevremdekilerin bana garip garip baktığı yerler oldu. Açıkçası benim mizah anlayışıma uygundu ama başka bir kişi benim kadar eğlenceli bulmayabilir, zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim. Çok kısa sürede okudum ama sonu biraz havada kalmış, son bölümde "eeee sonra""" diyesim geldi. Okuyun sıkılmayacaksınız. Tatil için ideal.

Sana Bağlandım (Crossfire, #3)
Sana Bağlandım (Crossfire, #3)

3

sonuncuyu da okudum fikrim değişmedi..

Sende Kendimi Buldum (Crossfire, #2)
Sende Kendimi Buldum (Crossfire, #2)

3

2.ci kitapda da fikrim değişmedi, arka fonda çocuk istismarı konusu işlense de pek çok şey sürekli kendini tekrarlıyor, esas oğlanın yatak alışkanlıkları bile aynı hiç değişmiyor, yazarın hayal gücü burada yetersiz kalmış, araya çeşni olsun diye esas adamın geçmişinden bir kadın alınmış ama yüzeysel kalmış, zaman geçirmek için okunur mu bilemeyeceğim, para ile alınmaz ama bir arkadaşınızda varsa alıp okuyabilirsiniz.

Sana Soyundum (Crossfire, #1)
Sana Soyundum (Crossfire, #1)

3

Sanırım benim notum çok kıt, erotizmde kendini yenilemeyen ve çok fazla tekrar eden, çok zengin acayip yakışıklı bir adam ile ailesinden gelen zenginliği kabul etmeyip kendi parasını kazanan bağımsız, çok güzel kızın aşkı, araya bol bol kendini tekrar eden erotik sahneler eklenmiş... Esas oğlan viagrayı kutusuyla yutmuş birisi..

Sizi Uçuranlar
Sizi Uçuranlar

6

Kitapta çok güldüğüm yerler oldu, özellikle Japonların seyahat ettiği bölümde çok güldüm. Yazar bir dönem çalıştığı havayollarındaki anılarını yazmış, kitaptan sonra gecikmeli uçuşlarda daha anlayışlı oldum :))

Can Dostum
Can Dostum

8

Sonunda ağladığım kitaplardan biri, roman bir köpeğin gözünden işleniyor, bir ara kitabı okurken "bu köpek kaç kere doğacak acaba?" diye düşünmedim değil ama yinede sürükleyici ve tekrar okunabilecek bir kitaptı.

« geri