ehlimana, 482 adet değerlendirme yapmış.  (53/69)
Sırlar Aşka Engel Mi? (Writers, #3)
Sırlar Aşka Engel Mi? (Writers, #3)

7

çok sürükleyici bir roman. buram buram aşk ateşi vardı. okumak keyifliydi.

Agatha'nın Anahtarı
Agatha'nın Anahtarı

9

kısa kısa polisiyelerden oluşan güzel bir kitaptı. çok çabuk okudum çünkü sıkmayan şaşırtan, açlık yaratan bir kitap oldu. diğer kitaplara başlamak için sabırsızlanıyorum:)

Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler
Fareli Köyün Kavalcısı ve Saz Arkadaşları-Uyku Kaçıran Masallar 1
Fareli Köyün Kavalcısı ve Saz Arkadaşları-Uyku Kaçıran Masallar 1

8

siz hiç dünya masallarını ve klasikleri Türk versiyonuyla okudunuz mu? kitap arası, kafa dağıtmak için çok eğlenceli bir kitap. klasiklerin arasına Türk hayatı sıkıştırılmış yalnız kitabı okumadan önce tavsiyem klasiklerden ve masalllardan okumuşluğunuz olsun. daha çok eğlendiriyor. ayrıca sonlarda ki ana fikirlerde çok güldürücü.

Falan Filan
Falan Filan

1

acaba bu kitabın yazılış amacı neydi? isim yapmak mı? yüz fırça darbesinin soft, türkiye versiyonunu okudum gibi hissettim. çok kötüydü. kötü mix

Bin Dokuz Yüz Seksen Dört (1984)
Kar Beyaz ile Kırmızı Gül
Kar Beyaz ile Kırmızı Gül

8

kitap güzel şeyler öğretiyor. kimseyi görünüşünden öte dışlamamak gerektiği, hiç ummadığımız şeylerin aslında bizim için güzel olabileceği gibi amaaaaaaaaaa sanırım o dönemle de ilgili bir şey bu kızlar için sakıncalı bir fikir var. yani aslında örtük ama o küçük kızlardan biri evleniyor. ve neden sadece biri? ben sonunu beraber oyunoynamaya gitmişler diye bitirdim. tavsiyem bu şekilde tamamlanmasından yana. farklı bir rol model oluşabilir keza.