aysel, 30 adet değerlendirme yapmış.  (1/5)
« geri  
Çirkin
Çirkin

4

eski Türk filmlerindeki gibi bir konu ama süslenmişi. çeviride bazı sorunlar olabilir diye düşünüyorum zira mecazi kullanılan kelimeler bize gerçek manası ile verildiğini düşünüyorum.bu aksaklığı dışında iyi bir uyku öncesi kitabı diyebilirim. benim gibi gerilim sıkıntı sonunda hüzün olan kitaplardan uzak duruyorsanız tavsiye ederim. hoş , romantik,gerçekte pek olmayacak bir aşk öyküsü.

Yüreğe Söz Geçmiyor (Bridgerton, #1)
Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok
Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok

7

gerçek, yaşayan kişilerin elinden yazılmış. bilmediğim öyle şeyler vardıki içinde gözlerim doldu. hep ciddi, sert, dayanıklı, yorulmaz, yıkılmaz, cesur, kaya gibi duran askerlerimizin insan yönlerini gördüm. daha önemlisi o kişiler yaşamda farkına varmadığımız ama o üniformayı giyince bize dağlar gibi güçlü geldiğini anladım. ben korkarken askeri korkmaz sanmak hatamı anladım oda insandı . tüm bunlarta ragmen insan üstü çabalarla gerçekten kahramanlıklarla bizde o imajı oluşturduklarını anladım. hak ediyorlardı .ve askerlerimiz kadar ailelerininde yaşadıklarını anladım tümüne teşekkür ederim.

Tepki
Tepki

7

harika bir kitap, okunmalı elimden bırakamadan okudum gergin ,heyecanlı tek solukta okunan kitaplardan

Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü (Bevelstoke, #1)
Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü (Bevelstoke, #1)

5

tarihi aşk romanlarını sevenler için ideal . okuyanı germeyen sonu mutlu biten güzel sakin bir roman

Sinekli Bakkal
Sinekli Bakkal

5

güzel ama okuduğum dönemde de pek bayılarak okumadığım bir kitap ama bir klasik okunmalı

O
O

7

okuduktan sonra palyaçolardan nefret ettim. nefes almakta sizi zorlayacak kadar geriyor.okumaktan vaz geçmek istesem de başaramadığım sonuna dek elimden bırakamadığım bir kitap oldu

« geri