inci, 988 adet değerlendirme yapmış.  (1/142)
« geri  
Skandallar Kraliçesi
Skandallar Kraliçesi

10

yorum için: https://illekitap.blogspot.com/2022/07/sarah-maclean-skandallar-kralicesi.html "Karanlıktan niye hoşlanmıyorsun?" diye sordu bu sefer Sesily. Sorusu nazik ve imalıydı. "Şu anda karanlığı hiç sorun etmiyorum," dedi Caleb. Genç kadına sarılmasını sağlayan karanlığa bayılıyordu. Cevap gelmeyince ekledi. "Küçükken iki ay boyunca bir geminin ambarında kaldım." Sesily nefesini tuttu. "İki ay." "Uzun bir yolculuktu. Fırtına vardı. Ve..." Korkunçtu. Pencereli kamarada kalacak ya da güvertede zaman geçirecek paraları yoktu. "Karanlıktı." "Caleb..." diye fısıldarken Sesily'nin parmakları ipek yumuşaklığında dudaklarında dolaştı. Caleb hemen boğazını temizleyip elini tuttu. "Dediğim gibi, şu anda karanlık hiç sorun değil." Çünkü seninleyim.

Viking Şövalye
Viking Şövalye

6

yorum için: https://illekitap.blogspot.com/2022/07/katy-regnery-viking-sovalye-modern.html Onu önce bir yanağından, sonra diğer yanağından öptü ve gözleri ışıldamaya başladı. "Şövalyen olabilirim, Verity. Ne istiyorsan olabilirim." Dudakları dudaklarını okşadı. "Lancelot'um olur musun?" diye fısıldadı Verity gülümseyerek. Colton'ın tatlı, neşeli öpücükleri ve vaatleri başını döndürmüştü. "Olurum, bebeğim." diye inledi Colt. Verity onun sıcak nefesini hissetti. "Gözlerini aç ve gör. Buna aşk denir işte. Biz gerçekten de bir masalız."

İspanyol Aşk Aldatmacası
İspanyol Aşk Aldatmacası

10

yorum için: https://illekitap.blogspot.com/2022/06/elena-armas-ispanyol-ask-aldatmacas.html "Seni seviyorum, Lina." Bu üç kelimenin kulağına ne kadar yanlış geldiğini fark edince zavallı, hırpalanmış kalbim ortadan ikiye yarılır gibi oldu. Hiç öyle olmamaları gerekirken mutluluktan yoksun, keder doluydular. "Nasıl oluyor da daha sana sahip bile olamamışken kalbimi kırıyormuşsun gibi hissediyorum?" Ruhum parçalandı. Milyon parçaya bölündüm. "Bana ihtiyaç duyduğum gibi güvenmen için seni zorlayamam. Tüm lanet kalbinle yani." Her zamanki pırıltısını kaybetmiş gözlerle bana baktı. Şimdi o gözlerde sadece acı vardı. "Aksi yön yerine benim kollarıma koşmanı sağlayamam. Beni... bize bir şans verecek kadar sevmeni sağlayamam." *** "Bunların hiçbirinin yapmana izin vermem," diye fısıldadım. "Başına bela aldığına değmez o." "Ama sen değersin. Sen bütün derde değersin. Sen ateşin içinden yürümeye bile değersin. Bunu göremiyor musun?" Burnundan sert bir nefes verdi ve elini yanağıma uzatınca tamamen içgüdüyle ona yaslandım. "Daniel'in savaşmaya değmeyeceğine dair kafa soktuğu o boktan düşünceler tamamen yanlış. Aşk uğruna savaşmaya değer. Ve ben onun gibi değilim, Lina. Geçmişte de yaşamıyoruz." Başımı iki yana salladım ama avucunu yanağıma daha da sert bir şekilde bastırdı. "Yolda bir engele takılıp düşersen, ben de seninle yuvarlanırım. Her şeyle birlikte savaşıp ayağa kalkacağız."

Cazibe Çemberi (The Risande Family #2)
Cazibe Çemberi (The Risande Family #2)

6

Yorum : https://illekitap.blogspot.com/2022/06/paula-quinn-cazibe-cemberi-risande.html Hiçbiri şu anda burada durup sana sarılmamak kadar zor değildi, Gianelle." Parmaklarını kızın dudaklarına götürüp başparmağını alt dudağında gezdirdi. "Senin için deliriyorum, sensiz de. Bir daha sana karşı asla acımasız olmayacağım. Hayatım üzerine yemin ederim. Karım ol." Kız başını iki yana salladı ve adam elini tutmaya çalıştığında ondan bir adım uzaklaştı. "Dante, beni Edgar Dermott'tan korumak istediğin için seninle evlenemem. Seninle hiçbir bahane için evlenemem." "Neden?" Sesi sert bir fısıltıydı. Kıza doğru ilerledi, bu sefer yüzünü büyük ellerinin arasına aldı ve gözlerinin içine derin derin baktı. "Bana neden yapamayacağını söyle." "Çünkü sanırım sana aşık oldum, Dante. Ve bu beni korkutuyor. Kendi duygularıma karşı çaresizim, beni tutmak için hiçbir kilide ya da prangaya ihtiyacı olmayan bir adam tarafından tutsak edilmiş durumdayım, sadece gülümsemesi," -parmak uçlarını adamın dudaklarına değdirirken gözleri ateşin ışığında parıldadı- "onun öpücüğü, nazik sözleri yetiyor. Ben, sana benzeyen bu toprakların tutsağıyım. Çünkü burayı seviyorum ve senin soğuk kayıtsızlığına katlanmak zorunda kalsam da asla buradan gitmek istemiyorum. Sen de aşk konusunda aynı şeyleri hissediyorsun, Dante. O senin elini kolunu bağlıyor ve sen, hiç kimseye bağlanmadın." Alt dudağını ısırdı ve ondan uzaklaştı. "Bence aşktan daha kötü olan tek şey, bir başına aşık olmaktır," dedi sessizce ve odadan çıktı.

Gören Gözler
Gören Gözler

6

yorum için: https://illekitap.blogspot.com/2022/06/sinem-demirdoven-goren-gozler.html ~~~*~~~ "Güvenmen gereken, yol ve kalbin. Mantığını da dinle tabii ama kalbine de sor. Bir şeyi yapmak için ayak sürüyorsan yapma ve önüne seni çok heyecanlandıran bir fırsat çıktığında heyecan seni korkutmasın, rutinine güvenme. Hayat önce birkaç fırsatla seni rutinden çıkarmaya çalışır. Bunu anlayabilirsen kazanırsın, anlayamazsan seni birkaç kere zorla çıkarmaya çalışır, o zorluklara rağmen yine de çıkmazsan senen ümidini keser ve bir kenara bırakır." ~~~*~~~ "Solis, bu sen misin? Farklılaşmış gibisin." "Ahh Luna. Benim evet ama farklılaşan ben değilim, sensin. Bu hayat seni enden öteye, bilmediğim ve bilmeme izin verilmeye yerlere taşıyabilir. Ama unutma! Sen benim eş ruhumsun." "Solis, eş ruhlar birlikte ilerlemezler mi her frekansta? Neden ayrılsın yollarımız? Neden sensiz taşınmam gereksin başka bir diyara?" "Bilmediğimiz, bizlere de öğretilmeyen başka güçler var. Bana, senin sandığımdan da özel bir varlık olduğunu söylüyorlar. Buna belki de bir ruh olarak doğarken karar verdin. Belki ondan da önce. Yine de bil ki gücüm yettiğince, yanında olabildikçe buradayım." ~~~*~~~

Çiçeklerin Dili
Çiçeklerin Dili

8

yorum için: ~~~*~~~ Yaşam, bir dizi önemli dönüm noktasıdır. Doğumlar, ölümler, evlilikler, ilk aşklar, kayıp aşklar, hastalıklar ve önemli adetler... Tüm bunları kutlarken ya da acımızı paylaşırken çiçekleri kullanırız. ~~~*~~~ İskoçya'da savaşçı bir çiçek yetişir, Bir hanımın kameriyesinde açmak için çok serttir,; Armasını, rütbesi yükselen asker takar, Ve atını mahmuzlar mızraklara doğru. Ah işte orada çiçek açar, orada patlar, Gülün üzerinde büyüyen devedikenleri. -Allan Cunningham: "Gülün Üzerinde Büyüyen Devedikenleri" (19.yy)- ~~~*~~~

En Çılgın Takıntı (Made Serisi #2)
En Çılgın Takıntı (Made Serisi #2)

10

yorum için: https://illekitap.blogspot.com/2022/05/danielle-lori-en-clgn-taknt-made-serisi.html "Üç yıl ortadan kaybolduktan sonra geri gelip benden nasıl bir şeyler istersin? İlgini uzun zaman önce belli ettin, Allister. Sana asla cevap vermeyeceğim. Buna alışsan iyi olur." Soğuk gözleri göğsüme ok gibi saplandı. "Bir şeye ihtiyacın olursa beni ara sözünün neresini anlamadın?" Nabzım ritmini şaşırdı. Bir yanım o geceye geri döndüğümüze inanamıyordu. "Hadi oradan! Bir kadın bir erkekten iki hafta içinde haber alamazsa, resmi net bir şekilde görür." Aklımdaki duvarların içinde bir başka yanıt vardı: Yanımda değildin. Sen de herkes gibi yanımda değildin. ***** "Neden bu konuda mantıklı olan tek kişi benim?" "Çünkü sen hiçbir zaman bu ilişkiye kendini benim adadığım kadar adamadın." Bu sözlerin ardında bir duygu yok oldu. Sadece acı gerçek vardı. Yine de gözlerinde yumuşak ve yürek burkan bir ifade titreşti. Daha önce kendimde gördüğüm bir şey. Karşılıksız kalmış bir şey. "Bunun benim için yeni olduğunu söylediğimde, konu sana gelince düşünemiyorum demek istedim. O sözleri söylememeliydim, malyshka. Birinin sana dokunduğunu, seni benden aldığını düşünmek..." Bakışları karardı. "Deliriyormuşum gibi hissettiriyor."

« geri