MandalinaKokusu, 124 adet değerlendirme yapmış.  (2/18)
Sherlock Holmes - Suç Detayda Saklıdır
Sherlock Holmes - Suç Detayda Saklıdır

10

Sherlock karakteri benim için vazgeçilmez biri. Her hikayesini (suç olayını) okurken acaba yine nerede küçük detaylar yakaladı nasıl çözdü soruları oluşuyor kafamda. Filmlerini ve dizisini severek izleyen biri olarak ; hikayeleri de beni sürüklüyor ve kafamda canlandırıyorum. Kesinlikle okumanızı öneriyorum.

Gönül Meselesi
Gönül Meselesi

7

İlk sayfası beni çok sıkmıştı o yüzden kitabı bırakmıştım. Fakat zaman geçince tekrar okudum. Bu sefer ilk sayfayı geçince , yazının akışı güzelleşti. Hoşuma giden bir konu oluştu. Merakla bekledim acaba ne yapacak karakter diye. Sonra kendimi onun yerine koydum. Tuna Kiremitçi, insanı içine çeken bir roman yazmış. Sevdim.

Sona Kalan (Rizzoli & Isles, #10)
Sona Kalan (Rizzoli & Isles, #10)

10

Bu kitap diğerleri gibi çok atraksiyon ve hareket içeren bir kitap değil. Fakat konusu ilginç. Diğer kitaplarına göre biraz daha yavaş ilerliyor. Üzüldüğüm bir olay ise Tess sanırım Isles'i kitaptan çıkartmayı düşünüyor. Bence Rizzoli ile daha yakınlaşmaları lazım. Kitaba gelirsek; Olayın suçlusunu ve çıkış nedenini kitabın başlarında tahmin ediyor olsanız dahi, sonuna gelirken yanıldığınızı farkediyorsunuz. Tess'in en sevdiğim yanı da bu. Acaba ne olacak diye merak içinde kalıp sonraki bölüme geçmeye acele edeceğiniz yerler olacak.

Sessiz Kız (Rizzoli & Isles, #9)
Sessiz Kız (Rizzoli & Isles, #9)

9

Tess hayranı olarak bu kitabında çok değişik bir kurgu oluşmuş, insanı merakta bırakıyor. Tam tahmin ediyorum dediğiniz şeyde yanıldığınızı fark ediyorsunuz. Yazarın her kitabında olduğu gibi bunda da bazı küçük ayrıntılar aslında en can alıcı noktalarmış, okurken çok dikkat etmek lazım :) Sadece kitapta beni üzen Isles'e daha az yer almıştı. Keşke daha çok konunun içinde olsaydı.

Bir Yumak Mutluluk (Blossom Street Serisi 2)
Bir Yumak Mutluluk (Blossom Street Serisi 2)

8

İnsanların en umutsuz ve çıkmaz olduğu zamanda her şeyin nasıl değişebileceğini gösteren bir kitaptır. İnsanın içini umut dolduruyor.

Küçük İnsanlardan Büyük Sorular Hayli Mühim İnsanlardan Basit Cevaplar
Küçük İnsanlardan Büyük Sorular Hayli Mühim İnsanlardan Basit Cevaplar

10

Arkadaşımın önerisi üzerine bu kitabı aldım. İyi ki almışım dedim. Okurken çok eğlendim. Çocukların akıl almaz sorularına karşılık bazen biz büyükler ne diyeceğimizi gerçekten bilemiyoruz. Beni hem çocukluğuma götürdü hem de bazı bilmediğim şeyleri öğrendim. Elinizden bırakmadan okuyabileceğiniz bir kitap. Kitaplığınızda bulunması gereken ve kitap okuyanlara önerebileceğiniz bir kitaptır.

Benim Hüzünlü Orospularım
Benim Hüzünlü Orospularım

9

Beklentim çok yüksek olarak başlamıştım ama beklediğim gibi olmadı. Fena sayılmazdı. Aynı kişi üzerinde dönen olaylar ve bu kişinin düşüncelerini anlatıyordu. Bazı yerlerde çok sıkıcı bulsam da çeviri olmasında kaynaklandığını söyleyebilirim.