vkopuzoglu, 5 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Otostopçunun Galaksi Rehberi - 5 Kitap Bir Arada
Otostopçunun Galaksi Rehberi - 5 Kitap Bir Arada

7

Her ne kadar absürt komediyi çok sevsem de ve bu kitap için aşırı yüksek beklentilerle okuduğum için benim açımdan biraz sıkıcı bir hüsranlık oldu. Hatta en sevdiğim absürd komedi animesi Gintamadır. Lakin bunun kitapta işlenmesi hiç hoşuma gitmedi ne yzık ki. Ha kitap cidden güzel yazılmış ama abartıldığı kadar "mükemmel, şükela, ooo en iyisi abi" de değil.Yani en azından benim için. Bir yerden sonra banane lan o salak kimsenin hiçbir işine yaramayacak ultra süper gerzek gereksiz açıklamalrdan diyorsun ve orayı mümkün olsa hani videolarda ki "skip atmak" istercesine butonu arıyorsun ama yok işte o yüzden hızla geçtiğim çok yer oldu. En iyi ve sürükleyici kitap 4. kitaptı sanırım gayet güzeldi. Yani belli bir konu ve ilerleyiş vardı. Bir konu anlatırken saçma sapan hiçbir işimize yaramayan bir açıklama yolumuza çıkmıyordu. Kitabın tamamı aslında cidden güzel tabi o yaşatılmaya çalışılan absürtlük biraz fazla kaçmış. Cidden bu tarz bir roman yazmak her babayiğidinin harcı olmaz.

Vahşi Kartlar
Vahşi Kartlar

6

Genel olarak güzel ama kimse ilk kitaptan oo virüs dağılıyor şimdi aksiyona girer herkes kafasında okumanızı tavsiye etmiyorum. İlk kitap olduğundan azcık uzun ve bir o kadar güzel bir karakter tanıtımları ve bolca bilgi yüklemesi yapılıyor. Diğer iki kitaba hazırlık aşaması olarak görüyorum bu kitabı. Yalan değil şimdi kitaba "oo çok sürükleyici alın hemen okuyun şöyle güzel , böyle şahane " diyemeyeceğim. Sabırlı olanların ve bu tarz kurguları sevenlerin güzelce okuyup bitirebileceği bir kitap olmuş. Ancak daha fazlası değil. En azından benim için.

Kıyamet Az Sonra
Kıyamet Az Sonra

5

Fantastik, güzel ama ne bileyim beklentimi çok karşılayamayan bir kitap benim için. Sanırım büyük bir heyecan ve beklentiyle okuduğumdan olsa gerek yaşattığı hayal kırıklığından ötürü sevemedim. Ha ama anlatımı gayet iyi ve akıcı sıkmayan bir kitap orası kesin ^^

Ben Öldürürüm
Ben Öldürürüm

5

Hayatımda "bit ulan artık bit" diye okuduğum kurgusu güzel olan ama anlatım bakımından tamamen kanser eden bir kitap. Halbuki polisiyeyi çok severim. Ama arkadaş o kadar gereksiz uzatılan yerler var ki okurken fenalıklar geçiriyordum az kalsın. Akıcı bir kitap değil, tam hikaye gaza bastı hah diyorsun artık yürür gideriz yok hoop başka olay yine süt liman ağırlıkta ilerleyen emek verilmiş bir eser.

Öykü ve Roman Yazma Sanatı
Öykü ve Roman Yazma Sanatı

9

Gayet başarılı ve çok yararlı bir kitap, amatör yazarlara kesinlikle tavsiye ederim.

« geri  ileri »