Gizem Sarmaşık, 6 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Ölüm Pornosu
Kuşlar Yasına Gider
Şarlatan
Şarlatan

10

Dehşete düştüğüm ve yeni bilgiler edindiğim çok etkileyici bir kitaptı. Popüler olması gerekirken çok fazla ön plana çıkmama nedeninin de reenkarnasyon inanışının ülkede attığı olmayışı ve saçma kitaplardan bu anlamlı kitaba sıra gelmeyişi olarak görüyorum, ama kesinlikle okunması gereken çok değerli bir kitap. Yazarın ellerine ve yüreğine sağlık.

Simyacı
Yabancı
Yabancı

10

Bir kitap bir insanı ne kadar sarsabilir ki? Bireyi ve toplumu nasıl bu denli doğru yansıtabilir peki? Bir insan annesinin ölümüne üzülünce kimse garipsemez de üzülmeyince neden garipser insanoğlu? Her insan aynı şekilde davranmak zorunda mıdır peki? Sistemin biraz dışına çıkınca neden hemen tüm insanlık tarafından dışlanır peki o sistemin dışına çıktığı düşünülen kişi? Kim bilir belki de o doğrusunu yapıyordur da bizler fazla abartıyoruzdur. Olamaz mı? Olabilir. Aşka, üzüntüye kendini kapamış bir adamın sonu biraz acıklı biten bir hikayesiydi. Kesinlikle okunması gerekiyor, bu kadar geç kalmış olmama üzülsem de okuduğum için keyifliyim.

Babam Beni Şahdamarımdan Öptü
Babam Beni Şahdamarımdan Öptü

10

Okumam uzun sürmüş olsa da sindire sindire okumak istediğim bir kitaptı zaten. İçinde herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir kitaptı. Altını çizdiğim o kadar çok yer var ki, zevkle okudum, okumayı düşünenlere tavsiye ederim.

« geri  ileri »