büşes, 11 adet değerlendirme yapmış.  (2/2)
  ileri »
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

10

Biri aşk nedir diye sorsa alır bu kitabı hediye ederim.

Uçurtma Avcısı
Uçurtma Avcısı

10

Ah işte gerçek hayat bu. Bu yazarın kitapları bir harika. Ne bir abartı, ne bir kahraman, ne mutlu son çabası hiçbiri olmaksızın size yalın hayatı anlatır.Kahramanlar kusurlar ile doludur. İnsanlar bazısı güzel, bazısı çirkin tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi. Olaylar, mekanlar bir belgeselde ne görüyorsanız o şekildedir. Ve Uçurtma Avcısı...Kendime ders çıkardığım bir kitap. Etkisinden kurtulamadığım bir kitap. Artık savaş ismi duyunca daha bir derinden etkilenmeme yol açan kitap. Teşekkürler Khaled Hosseini.

Sineklerin Tanrısı
Sineklerin Tanrısı

9

İşte kitap budur. Düşünmeye iten ve hayatı sorgulamanızı sağlayan türden hemde... -Eğlenceli mi? Hayır. -Komik mi? Hayır. -Sıkıcı mı? Yeri geldiğinde evet. -Sürükleyici mi? Kısmen. -Size bir şey katıyor mi? Evet hem de çok şey. Kitaptan ne istediğinize bağlı olarak değerlendirmeler değişir. Açıkcası kitabı araştırarak buldum.Çünkü istediğim tamda buydu.Düşünmek...Sorgulamak... Kişisel gelişimde size bir şey katacak bir kitap arıyorsanız hiç durmayın okuyun derim.

Çavdar Tarlasında Çocuklar
Çavdar Tarlasında Çocuklar

8

Kitaptan şöyle bir alıntı yaparak ne düşündüğümü anlatayım; "Bir kitabı okuyup bitirdiğiniz zaman, bunu yazan keşke çok yakın arkadaşım olsaydı da, canım her istediğinde onu telefonla arayıp konuşabilseydim diyorsanız, o kitap bence gerçekten iyidir." Ve ben Çavdar tarlasında Çocuklar kitabını okuduğum sıralarda ah keşke Mr. Salinger ile konuşma fırsatım olsaydı felaket kıyak bir insandır kesin dedim :)

  ileri »