Meltem17, 20 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Yeryüzü Ayetleri
Yeryüzü Ayetleri

10

Müthiş bir kadın.... Şiirlerde kendini,kadını ne güzel anlatmış... Hayatı ile ilgimi çeken bu değerli şair,şiirleri ile de unutulmaz bir yer etti hafızamda. Şiir severlere tavsiye ederim...

Adı: Aylin
Adı: Aylin

10

Aylin, başlarda bana çok uçarı,vurdumduymaz Türk kızına yakışmayan bir karakter çizse de, bu içimden geçenleri tek tek yutturan, olgun, hayat dolu,insan seven,hayvan seven,doğa seven bir karekter çıkarttı ortaya. Şeklin bir önemi yok,vicdan olursa insansın. Çok iyiydin be aylin...

Osmanlı Cadısı
Osmanlı Cadısı

10

Barış Müstecaplıoğlu bir mühendislik ürünü ortaya koymuş. Müthiş kitap. Geçmiş ve gelecekte bugün olmak. Hem fantastik ve bilim kurgu karışımı ile hayal gücünü sınırlarını zorlayan hatta aşan bir ütopya. Kesin okuyun.... Göndermeler zekice..

Cinayet Alfabesi
Beyoğlu Rapsodisi
Beyoğlu Rapsodisi

10

Okuduğum en güzel Ahmet ümit kitabı. Çok kurgudan çıkmayan,sonunda şaşırtmayı başaran okuduğum tek kitabı. Ahmet ümit okumak Istiyorsanız bu kitaptan başlayın derim.

Umut
Umut

10

Okuduğum ilk ayşe kulin romanı. Dili oldukça akıcı ve sade. Ben kitabı aldığımda seri olduğunu bilmiyordum. Kulin sülalesi anlatılıyor, cumhuriyet ilk yılları. Okunmaya değer roman.

Kukla
Kukla

4

Okuduğum son Ahmet Ümit kitabı, artık okuyacağımı da sanmıyorum. Ahmet ümit, çok tutulan bir yazar, Kaliteli olarak nitelendiriliyor. Ama bana göre, Edebi yönden olmasa da,kurgu ve olayları gereksiz sündürüyor,kitap kalın olsun diye yazıyor sanki. Tarzını değiştirirse bir çok okurun da gönlünü kazanacağına eminim. Kukla'da da aynı şekilde gereksiz uzatmalar, basit kurgu hataları var. Yakıştıramadım. Uzatacağına kurguya yüklenebilir.

« geri