ErzaScarlet, 48 adet değerlendirme yapmış.  (1/7)
« geri  
Otomatik Portakal
Otomatik Portakal

8

"Sınırlamak her zaman güçtür. Dünya bir bütündür,hayat bir bütündür. En hoş ve harika eylemler biraz şiddet içerir...Örneğin,sevişme eylemi;örneğin müzik.

Fatih - Harbiye
Fatih - Harbiye

7

Peyami Safa'nın kitapta gelişen olaylar karşisinda karakterkerin durumunu ve ruh halini anlatışı gayet iyiydi.Şinasi doğuyu,Macit batıyı,Neriman ise o yillardaki insanlarin doğu-batı arasindaki bocalayışını iyi temsil ediyordu.Şarklıkarın kediye,Garplilarin ise köpeğe benzetildiği bölumu okumakta zevkliydi.

Benim Yolum Aamir Khan'ın İnanılmaz Yolculuğu
Benim Yolum Aamir Khan'ın İnanılmaz Yolculuğu

3

Çok çok fazla yazım yanlışı vardı.çok yönlülük yerine çokyönlülük yazılmış,piyasaya yerine piyasata yazılmış Aamir in adı bile yer yer yanlış yazılmış bunlar gibi birçok hata var.Noktalama işaretlerinin kullanımında hatalar var bu tür şeylere çok dikkat eden birisi değilim ama cidden çok fazla olduğu için göze batıyor.Yazar zaten sürekli aynı şeyleri tekrarlamış durmuş Aamir'in biyografi kitabı olamaz bu, sürekli başkalarının Aamir'in filmleri hakkında yaptığı eleştiriler var,filmlerinin konusu yazılıp durmuş açar bakarız internetten filmlerinin konusunada yapilan eleştirilerede bizim okumak istediğimiz Aamir'in daha özel,bilinmeyen yönleriydi.

Bağbozumu Şarkıları
Bağbozumu Şarkıları

6

Maalesef şiirleri çok sevemedim,sadece Al Yeşil Pencere şiirini biraz beğendim.Beğenmeme nedenim ne denmek istendiğini çok anlıyamamam mesela bir şiirde "yıldızlar tanrıyla konuşuyordu." cümlesi geçiyor bu ne anlam ifade ediyor şimdi iyi bir şey mi kötu bir şey mi yıldızlar tanrıyla konuşuyorsa nolmuş? Belki de benim kusurum ben anlıyamamışımdır şairin ne demek istediğini.Ben şiiri okuduğumda doğru ya da yanlış bir anlam çıkarmak isterim.Şükrü Erbaş yaşayan önemli şairlerimizden birisi fakat dediğim gibi pek anlayamadım.

Küçük Prens
Yengeç Gemisi Manga
Yengeç Gemisi Manga

9

Yengeç Gemisi'nde insanların zenginler ve güçlüler tarafından nasıl sömürüldüğü anlatılıyor tavsiye ederim güzel bir manga.

İntermezzo
İntermezzo

9

Fikret Adil'in bu kadar arka planda kalmış olmasına şaşırdım açıkçası oldukça güzel bir kitap. Kitapda günümüzde sık kullanılmayan pekçok kelime geçiyor örneğin bazı cümlelerle örnek verecek olursam: Bu cihetten kimsenin gelmiyeceğine ve terassüt edildiklerinden... Lütfen delaletinizi rica ederim. Tarzında cümleler oldukça sık kullanılmış ama bu beni rahatsız etmedi konunun gidişatından zaten ne demek istediğini anlıyordum.

« geri