asmunikal, 12 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Hakkari'de Bir Mevsim
Hakkari'de Bir Mevsim

9

http://www.vikitap.com/anasayfam#

Algernon'a Çiçekler
Beş Sevim Apartmanı - Rüya Tabirli Cinperi Yalanları
Beş Sevim Apartmanı - Rüya Tabirli Cinperi Yalanları

8

Kurgusu beklediğimden çok farklı çıktı. Kapağı da aslında tam içerikle ilgili.. Kitap beni çok çabuk içine aldı. Aile ilişkilerinin, cinsiyet ayrımının, çocuğu verilen sevginin ne kadar hassas olduğunu çok güzel anlatılmış. Yemesi kolay bir kitap ama hazmı zor dediklerimizden.5 daire 5 kişi ama aslında olmayan kişiler.. Zaman zaman korkmadım değil.

Gece Yarısından Sonra
Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat
Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat

8

Kitap iki hikayeden oluşuyor. Bir kadının geçen yaşamından 24 saati , kimsenin onun anlamayacağını düşündüğünden dolayı kimseye anlatmamıştır. Bir otelde tanıştı bir bayan ile yaşadığı olaylardan dolayı onu anlayacağını düşünerek ona bahsediyor.. Bastırdığımız duyguların gün yüzüne çıkmasıyla gelen hayal kırıklıklarını ve en yakınlarımızın isteklerini kendimizden parçalar vererek aldığımızın, farkındalığını okuyoruz aslında... Tavsiye ederim:KK200:

Momo
Momo

10

Ah momo.. O kadar beğendim o kadar etkilendim ki.. Masum bir çocuğun dilinden yazılmış duygusal bir hikaye.. Aslında güzel bir ironisi var. Zaman içinde kaybolan duygularımızın, anılarımız kıymetini bilmeden geçen güzel günlerimiz.. Özellikle Beppo ile karşılaşıp, beppodan tepki alamaması daha sonra bepponun düzelmesi ve ağlamaları kısmında çok etkilendim..

Süper İyi Günler
Süper İyi Günler

8

Süper iyi Günler kitabı bitti. Çocuk kahramanların dilinden anlatılan kitapları seviyorum. Okunabilir, tatlı, sıcak bir kitap.. Otobüs yolculuğunda ,tatil günlerinde yanımıza alabileceğimiz türden.. Otizm li olan bir çocuğun çevresini nasıl algıladığı, nelerden etkilendiği bizim basit gördüğümüz şeyleri nasıl önemsediğini görüyoruz. 4 kırmızı araba ve 4 sarı araba kısımları da çok tatlı. Çocukken bende bunu çok yapardım. Tavsiye ederim

« geri