fztesra, 3 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Kafka Sahildə
Kafka Sahildə

10

Çok beğenerek okudum, benim açımdan iki tane ilkti bu kitap. Birincisi ilk Haruki kitabımdı, ikincisi ilk dijital kitabımdı. Her ikisi de çok hoşuma gitti. Haruki Murakami'nin dili çok hoşuma gitti. Çeviri de muhteşemdi. Beni rahatsız eden ifadeler olmadı doğrusu. Zeminde detaylandırılan belirli konularla ilgili spesifik bilgiler benim için romanı çok çekici kılar. Burda da müzik ve kitap konularındaki ayrıntılar çok hoşuma gitti..

Çocuklarda Sorumluluk Eğitimi
Çocuklarda Sorumluluk Eğitimi

2

Kitap içerik olarak, çok dolu olmasına karşın çok ciddi edisyon eksikliği nedeniyle zorla bitirmeme neden oldu. İmla hataları, düşük cümleler, başı ile sonu arasında alaka bozukluğu olan anlatımlar nedeniyle içerikten yararlanım düzeyini hayli düşürmüş. 3 farklı yayınevinden aldım hiç birine nokta vurulmamış ne yazık ki,

Yetenekli Çocuğun Dramı
Yetenekli Çocuğun Dramı

9

Benliginizin oluştuğu ilk çocukluk yıllarına ait gerçek hikayenizi bulmalı, saklı kalmış benliğinizi ortaya cikarmalisiniz. Kendinle barışıp ve her halini kabul edip kendini sevebilmenin anahtarı... Okuması ve üzerine yoğunlaşması, onun rehberliğinde bir içsel yolculuğa çıkması zor çünkü kabuk bağlamış ve varlığının çoğu zaman farkında bile olmadığınız yaraları kurcaliyor. Yüzleşmek zor ama sonuca ulaşmayı basarabilirseniz büyük bir hafiflik elde ediyorsunuz.

« geri  ileri »