okuyan_panda, 4 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Tersyüz
Tersyüz

10

Açıkcası ben kitabı çok beğendim. Alışılmadık bir yapısı vardı sanki ve bana göre duygular harika yansıtılmıştı. Favori karakterim kesinlikle Bailey'di. Onun o hayat dolu sözleri dinmeyen kahkahaları gerçekten mükemmeldi. Fern ve Ambrose'un saf-temiz aşkları çok güzel anlatılmıştı. Tersyüz kesinlikle arka kapağında anlatıldığı gibi '' Modern çağın Güzel ve Çirkin'i '' Kitapta tam anlamıyla iç güzel anlatılıyor. İç güzelliği görebilmek ve insanın dış görünüşünün hiçbir şey ifade etmediği gerçeği...

Yabancı (Yabancı, #1)
Yabancı (Yabancı, #1)

8

Bu kitapta en çok hoşuma giden şey bizim dünyamızla ilgili bir şeyden yola çıkarak oluşturulmuş olmasıydı. Onun dışında kitap akıcıydı.Güzel yazılmıştı ve ilgiyle yazılmıştı. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen acemice hatalar yapılmamıştı.

Kötü Kızlar Ölmez (Bad Girls Don't Die, #1)
Kötü Kızlar Ölmez (Bad Girls Don't Die, #1)

7

Aslında ben kitabın sonunda Kasey ya da Megan'ın ölmesini bekliyordum. Ama yazar beni şaşırtarak mutlu bir son yazmış. Bunun dışında kitap güzeldi.

Kurucunun Kızı (The Book of Ivy #1)
Kurucunun Kızı (The Book of Ivy #1)

9

Başlarda hiç olay olmadığından ve ben büyük bir aksiyon hayranı olduğumdan sıkıldım. O yüzden zaten 4 gün sürdü. Ortalarda ve sonlarda heyecan çok fazlalıktaydı bu yüzden ortaları ve sonları soluksuz okudum. Sonu zaten herkesin dedeği gibi tam bir olaydı, sonunu bence kimse tahmin edmezdi. İkinci kitabının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

« geri  ileri »