gizempayal, 44 adet değerlendirme yapmış.  (2/7)
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları, #1)
Altın Oğul (Kızıl İsyan Üçlemesi, #2)
Altın Oğul (Kızıl İsyan Üçlemesi, #2)

10

çok güzel bir devam kitabıydı.söyleyecek söz bulamıyorum.hele sonu.üçüncü kitabı sabırsızlıkla bekliyorum

Kızıl Yükseliş (Kızıl İsyan Üçlemesi, #1)
Kızıl Yükseliş (Kızıl İsyan Üçlemesi, #1)

10

nasıl da muhteşem bir kitaptı.distopya okumayı çok seviyorum ve bu okuduğum en iyi distopya kitaplarından biriydi.açlık oyunları ile kaşılaştıranlar varmış,açlık oyunları bu kitabın yanında bir hiç benim gözümde.zaten çok sevmediğim bir seri açlık oyunları.ama kızıl yükseliş gerçekten mükemmeldi.altın oğul hatta morning star için sabırsızlanıyorum.hemen altın oğula geçicem

Seraphina (Seraphina, #1)
Seraphina (Seraphina, #1)

8

bu kitabı sabırlı olduğunuz bir anda okumalısınız.ilk 1250 sayfa kadar okumakta zorlnıyorsunuz.bunun nedeni de yazarın anlatış,konuyu işleyiş şeklinden kaynaklı.o ilk anlama sürecini atlattıktan sonra kitabı okumak size çok büyük bir keyif vericek.ejderhalar hakkında güzel bir kitap.yayınevi serinin devamını çıkarmıyormuş.çıkarsa devam ederdim.

Siyah Damar
Siyah Damar

7

boğucu bir kitaptı.ama çok beğendiğimi söylemek istiyorum.farklı bir konusu vardı.herkesin beğeneceği bir kitap değildi açıkçası.

Kavim
Kavim

9

klasik bir Ahme Ümit.yine çok beğendim.nevzat başkomiser,ali ve zeynep'e o kadar çok alıştım ki.nasıl okurum bunu diye korkmayın.elinize aldığınızda bittiğini göreceksiniz.

Obsidiyen (Lux, #1)
Obsidiyen (Lux, #1)

7

ilk başta biraz wattpadvari gibi geldi.ama yinede çok hızlı okunan ve keyifli bir kitaptı.kötü değildi.serinin devamını okumayı düşünüyorum.