yeşimarslan, 44 adet değerlendirme yapmış.  (2/7)
Simyacı
Simyacı

10

Santiago’nun masalsı yaşamının felsefi öyküsü. Kendi kişisel menkıbesine ulaşmak için karşısına onca işaret çıkıyor. Santiago başına ne gelirse gelsin evreni dinliyor. Gayet güzel bir kitap, akıcı ve masal tadında. Okurken hayatı tekrar sorguluyorsunuz ve hayatın gönderdiği işaretleri daha dikkatli şekilde görmeye başlıyorsunuz, en azından benim için öyle. Bana çok şey kattığını düşünüyorum.Hayattaki mutluluğumuz bazen bize uzak gibi görünse de çok yakınımızda olabilir. Bunu geç de olsa anlamak bize hayatın tadına varmamızı sağlayacaktır.

Agatha'nın Anahtarı
Agatha'nın Anahtarı

8

Öykülerden oluşan ve her öyküde katilin kim olduğunu sorgulayacağınız bir polisiye kitabı.

Kadının Ruhu
Beyoğlu Rapsodisi
Beyoğlu Rapsodisi

10

Deli bir kitap. Nasıl yorumlanır ki. Kuşkusuz sürükleyici. Elinden bırakamıyorsun, katilin kim olacağına dair aklından bir sürü isim geçiyor, en ummadığın kişide katil olarak çıkıyor, oda yetmezmiş gibi son bombasını arkadaşı üzerinde kullanıyor. Gelde çık işin içinden. Kitap bitikten sonrada garip bir şekilde düşünmeye itiyor seni. Dediğim gibi deli bir kitap :)

Bin Muhteşem Güneş
Bin Muhteşem Güneş

10

Uçurtma Avcısı gibi bu kitabınıda severek okudum. Tüm duygularını hissettiren, gözyaşı dökeceğiniz, çok üzüleceğiniz bir kitap. Okunası...

Ermiş
Ermiş

10

Altı çizilebilecek o kadar cümle var ki... Bir yerde okumuştum. ''Bir kitabın cümlelerini çizmek, o kitaba iltifat etmektir.'' Kesinlikle okunası, harika bir kitap.

Kafamda Bir Tuhaflık