Yazar Ali Bayram, 5 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Kuğulu Park Cinayeti
Kertik
Kertik

10

2010 Yılında büyük bir şehirde (Ankara) başlayan bir kadının gerçek hayatı entrika ve yalan,dolanları, çarpık ilişkileri,yaşantısında ki zorlukları ile başlayan süreçte yaşantı küçük bir ilçede devam ediyor. Çok ilginç karakterlerin yer aldığı ve gerçek bir yaşamı anlatan sürükleyici bir eser.

İntiharda Polis
İntiharda Polis

10

Değerli meslektaşlarım, Polisin de adalete, insan gibi yaşamaya, çalışmaya hakkı olduğunun farkına varılabilsin ve daha fazla polis yaşamına son vermesin diye İzmir Çeşme Adliye önünde kendimi şehit ediyorum… Umarım işe yarar ve siz geride kalan meslektaşlarım, hak ettiğiniz insani koşullarda yaşama ve çalşma haklarına kavuşursunuz! Ali Bayramın Şehit Polis Memuru Erol Benzerin bu son yazısından yola çıkarak kaleme aldığı "İntiharda Polis", emniyet mensuplarının ne kadar güç şartlar altında çalıştığına ve yaşadığına somut bir örnek oluşturan bir eser olma özelliği taşıyor. Bayramın şehit meslektaşına ithafen kaleme aldığı eserde, karşılaştıkları onca probleme rağmen kanlarına işlemiş meslek aşklarıyla her türlü sıkıntıya göğüs geren polislerin başlarından geçen ilginç olaylar, yazarın kendine has kurgusuyla okuyucularla buluşuyor.

13 ünde Kadın Olmak
13 ünde Kadın Olmak

10

"Odanın dışın açıkan kuş Ömer'e yaşlı kadın çarşafı sorduğunda, kuş Ömer yere çömeldi ve çocuk gibi ağlamaya başladı. Kadın içeri girdiğinde Sıla'nın yatakta cansız yattığını gördü ve 'Adnan ağa yetiş gelinin ölmüş' diye feryat etti. Bez bebeklerle oynamaları gereken dönemde, cinselliğin ne olduğunu dahi bilmeden gerdeğe girdirilen ve 'Amca ne olur beni anneme götür' , 'Ne olur bana birşey yapma korkuyorum' diyer yalvarmasına rağmen bir hayvanın üzerine çıkıp küçücük bedenini kavraması ve ağzını kapatıp nefessiz bırakması ile ölümüne neden olduğu Sıla ile ikizi Helin'in hikayesi…..

Aynasız Düşüncelerim
Aynasız Düşüncelerim

10

Soruyorlar neden yazarsın diye, Nasıl yazmaz insan ne söylenmez ki, Hayatıma yığınla vefasız sığarken, Nasıl yazmaz insan geceden gündüze giderken…

« geri  ileri »