Ülkü Ciner, 617 adet değerlendirme yapmış.  (44/89)
Ölüm Falı (Ölüm Oyunları, #1)
Ölüm Falı (Ölüm Oyunları, #1)

8

Katili ilk sayfalarda tahmin ettim fakat yazar öyle farklı yönlere çekerek kurgulamış ki acaba dediğim oldu. Farklı olmuş. Kitabın son bölümünü biraz abartılı bulsam da heyecanla okudum.

Sarayın Kutsalları - Asr-ı Saadet'ten Osmanlı'ya
Sarayın Kutsalları - Asr-ı Saadet'ten Osmanlı'ya

10

Talha Uğurluel akıcı ve akılda kalıcı uslübu ile bazen duygulanacağınız bazen gururlanacağınız okunası bir kitap yazmış. Orijinal resim ve minyatürlerle zenginleştirilmiş böylece adeta o günleri yaşıyorsunuz. Okunmasını tavsiye edebileceğim tarihimizden kesitler sunan,kutsal emanetleri tanıtan güzel bir kitap diyebilirim.

Hasat
Yaralı
Asla Vazgeçme
Bir İdam Mahkumunun Son Günü
Bir İdam Mahkumunun Son Günü

10

Kitabı okurken bir yerden sonra mahkumun yerine geçiyorsunuz. Üzülüyor, korkuyor, kızıyorsunuz. İdamın berbatlığını, insanların acımasızlığını düşünüyorsunuz. Suçun ne olduğunun anlatılmaması tüm duygu yoğunluğunu mahkum üzerine topluyor. Madalyonun diğer yüzü aklınıza gelmiyor. Yazar tam da istediği mesajı vermiş. Bildiğim kadarıyla Fransa'da idam cezasının kaldırılmasında bu kitabın katkısı var. Beni asıl dehşete düşüren halkın sanki eğlence izleyecek gibi idamı beklemesi hemde giyotini. İnsanı etkileyen tavsiye edeceğim bir kitap.

Çağrı