pink.midwife, 89 adet değerlendirme yapmış.  (2/13)
Beni Bulun
Beni Bulun

10

Gerçek bir hikaye, bir insanlık dramı... Çaresizliğin bile çaresiz kaldığı bir olay.Kitabın yazarı, arkadaşının babası tarafından kaçırılıp bir evde 11 yıl boyunca işkence görüyor, kendisi dışında 2 kız daha var aynı şekilde kaçırılan kız. Okurken sinirlerinize hakim olamayacaksınız. Aynı zamanda azimlerine de hayran kalacaksınız... Herkese mutlaka tavsiye ediyorum okunması gerekiyor.

Beşinci Tüp
Beşinci Tüp

7

Aksiyon, gerilim ve bilimin iç içe geçtiği bir kitap. Romanın kahramanları öyle bir koşuşturmacanın içindeki siz de okurken bir yandan yoruluyorsunuz. unutulmaz bir film tadında geçse de tüylerinizi ürpertecek tek bir şey var ki o da yazılanlar ya doğruysa..... Tıbbi gerilim severlere tavsiye...

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri (En Sıradışı Vakalar)
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri (En Sıradışı Vakalar)

7

Gercekten çok ilginç vakalar mevcuttu ve çok beğendim. Her vakada bende yeni şeyler ögrendim eğer o durumlara düşersem neler yapabileceğim konusunda az çok fikir sahibi oldum. Bence baş ucu kitaplarımız arasına eklemeliyiz diye düşünüyorum ben şahsen. Herkese keyifli okumalar :))

Günahkar (Rizzoli & Isles, #3)
Günahkar (Rizzoli & Isles, #3)

10

Jane ve Maura bu kez manastırda işlenen cinayetlerin peşinde. Kendini tamamen Tanrı’ya adamış bu kadınlardan kim ne istemiş, üstelik işin içinde bir de bebek varsa bu manastırda neler olmuş olabilir? Tüm bu koşuşturmanın içinde sevgili Ölüm Kraliçesi’nin yalnızlığını geçmişin tozlu sayfalarından biri paylaşırsa ve Jane kendi hayatıyla ilgili çok ciddi kararlar vermek zorunda kalırsa.. Yine soluk soluğa okunacak bir Tess kitabı bekliyor sizi. Herkese tavsiye ediyorum.

Daha
Daha

10

Hakan günday in kalemini merak ettiğim kadar varmis. Insan kacakciligi yapan bir babanin oglunun hayatini dusuncelerini kendi ic dunyasinda verdigi savasi anlatiyor. Basarinin zirvesine tirmanirken nasil en dibe dusuldugunede sahit oluyorsunuz... kendi yasami kadar toplumla ilgili tespitlerine de yer verilen kitabi okumanizi tavsiye ediyorum. Dili ve anlatimi çalakalem gibi duruyor ama bence degil... argo kelimelerde mevcut ama gercekleri yalin anlattigini dusunuyorum...

Agapi Ölümsüz Aşk
Agapi Ölümsüz Aşk

8

Bu sefer ki kitap Sarah Jio'nun çizgisinden farklıydı. Diğer alıştığımız bir geçmişle gelecek bağlantılı bir konu yoktu . Farklı bir anlatım olmasına rağmen çok ilginç buldum ve keyifle okudum. Aşkın hallerini örnekleriyle anlatmış çokta güzel olmuş tavsiye ederim herkese iyi okumalar.

Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler; Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar
Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler; Ve Yalnızca Diğer Yarımız O Sesi Duyar

6

İlk başlarda çok sıkılarak okudum,ama sonunun bukadar güzel biticeğini tahmin etmemiştim.İki engelli insanın yaşadığı hüzünlü aşk'ı anlatıyor kitap.Gözleri görmeyen birinin neler yaşadığını birebir yaşatıyor anlatılanlar.Genç bir kız mezun olduğunun ertesi günü babası kayboluyor ve 4 yıl sonra babasını bulmaya çalışırken öğrendiği gerçeklerle dolu bir hikaye.Hüzünlü bir kitap.