YarenDrms, 6 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Yağmur Sonrası
Yağmur Sonrası

7

2. Dünya savaşına gönüllü giden hemşire tanıştığı askerle hayatı değişir. Güzel bir ada içinde bungolov hayatını bu kadar değiştireceği söz konusu değildi. İşler değişir , gerçek aşk peşinde kovalanır...

Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

10

Hazel Grace kanser hastasıdır. Bundan sonraki yaşamı ne kadar süreceği belli değildir. Kanser hastalarının gittiği '' Destek Grubu '' vardır. Burada dua ( İsa ' ya ) ederler. Bu grupta Augustus Waters isimli bir çocukla tanışır. Ve ilişkileri başlar. Augustus tek bacağını kaybetmiştir. Sonunda okuyucuları çok şaşırtır. Okunması gereken ilk beş kitaba girebilir.

Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)
Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)

10

12. mıntıkada yaşayan baş karakter olan Katniss Everdeen babasını bir maden kazasında kaybetmiştir. Kardeşi Prim ve annesiyle yaşamaktadır. Annesi bir şifacıdır. Kardeşi Prim ise okula gidiyordur. Katniss ' in en iyi arkadaşı olan Gale ile birlikte avlanırlar. Capitol her sene açlık oyunları düzenlemektedir. 74. Açlık Oyunlarına Katniss ' te gönüllü olarak katılır. Ve şimdi avcılık yeteneğini gösterecektir. Sonunda Katniss sağ çıkar fakat capitol Katniss Everdeen ' dan intikam peşindedir.

Kim Bu Gizemli Modacı
Ateşi Yakalamak (Açlık Oyunları #2)
Alaycı Kuş (Açlık Oyunları, #3)
« geri  ileri »