ARKHE, 287 adet değerlendirme yapmış.  (1/41)
« geri  
Bilge Adamın Korkusu (Kralkatili Güncesi: 2. Gün)
Bilge Adamın Korkusu (Kralkatili Güncesi: 2. Gün)

9

Sürükleyiciliğine sözüm yok ama bin sayfayı geçkin serüvende anlamsız düşüşler de vardı. 200-300 sayfa soluksuz ilerlerken bir anda sıkıcılığa düşüyor hikaye. İniş ve çıkışları vardı velhasıl. Bir de çoğu fantastik serüvende olduğu gibi genç yaş maceraları kitabın tamamını kapsıyor. Ben daha çok Kvothe'nin yetişkinlik döneminin hikayesini okumayı umuyordum. O açıdan biraz hayal kırıklığı oluştu. İlk iki kitap genelinde kusursuz olmayan ama iyi bir hikaye okumuş oldum. Serüvenin devamında okur kalitesini yüksek tutar umarım yazar.

Rüzgarın Adı (Kralkatili Güncesi: 1. Gün)
Rüzgarın Adı (Kralkatili Güncesi: 1. Gün)

9

Yorumlardan kaynaklı olacak kusursuz bir fantazya umuyordum. Beklentimin bir tık altında kaldı. İyi bir fantastik seri başlangıcı ama kusursuz değildi. Zaman zaman anlamlandıramadığım düşüşler vardı hikayede. Genel olarak benzerlerinden ayrılan, örtüşen kurgusuyla keyif vericiydi.

Uyurgezer
Uyurgezer

3

Umarım romantizme bağlamaz dedim daha ilk sayfalarda. Ne mümkün. Kadın kahramanımızla erkek kahramanımız karşılaşır karşılaşmaz saçlar, kaslar, boy pos, koku son hız gitti. Romantik aksiyon diyelim. Anlatım fena değil. Sadece bana hitap etmedi. Romantizm severler hoşlanır. Bir de kimi kadın yazarları anlamakta zorlanıyorum. Belanın tam orta yerinde bile kadın kahramanlarının aklı hep sekste. Erkeğin kası, saçı, beli, şeyi. Ölecek gözü hala çöplükte.

Saklan Kaç Vur
Saklan Kaç Vur

8

Bir sürpriz kitap daha benim için. Pdf formatında okudum. Bazı bölümlerdeki diyaloglar hariç her şey yerli yerinde ilerledi. Kurgu, anlatım, tempo ve merak hikaye boyunca vardı. İyi polisiye olmuş. Beklentimin üstündeydi. Polisiye severler okuyabilirler.

Tom Gordon'a Aşık Olan Kız
Tom Gordon'a Aşık Olan Kız

5

King'in vasat kitaplarından biri olmuş. Kurguyu aile ve polis tarafından da çeşitlendirseydi hikayeye zenginlik katardı. Gerilim ve gizem adına eklediği sözde bilinmeyen takipçi de kurtarmıyor kitabı. Hiç eklemese bence daha iyi olurmuş. Hayal kırıklığına uğradım bu kitapta.

4. Maymun (4MK Thriller, #1)
4. Maymun (4MK Thriller, #1)

10

John Verdon'un kitaplarını saymazsam son yıllarda okuduğum en iyi polisiyelerden. Hikayenin devamı da var. İsmi "5. Cinayet" Çoktan alınacaklar listeme girdi. Bu kalitede kurgular okuyunca sonraki kitaplar biraz yavan kalıyor. Tüm polisiye sevenlere tavsiye ediyorum. Dedektif ve ekibini de beğendim. Teşekkürler Nemesis kitap. Bu romanı dilimize çevirdiğin için.

Sus
Sus

7

İyi hikaye. Yazarın 14 kitabı var. Dilimize çevrilse gizem, polisiye seven Türk okurlarına seçenek olarak zenginlik katar. Pdf formatında telefonumdan okudum. Buna rağmen hikayeden kopma yaşamadım. Pegasus yayınları şaşırttı beni kitabın ismini doğru çevirerek. Kitap kapağını bile aynı kullanmışlar. Aferin.

« geri