halvahJ, 19 adet değerlendirme yapmış.  (3/3)
  ileri »
Değerini Bil (Bride Quartet, #3)
Değerini Bil (Bride Quartet, #3)

9

Del ve lauren ♡♡ bu serideki en sevdiğim karakterler ve. O kadar bir birine uyumlu karakterler ki, ne kız önceden beri süregelen uzun soluklu bi aşkın etkisiyle okuyucuyu sıkıyor nede adam ' ben senin abin gibiyim' tiplemesiyle olayı uzatıyor. Kısacası onlar uzun yıllardır tanışsalarda aşk adı altında birbirlerini ilk kez tanımaya, keşfetmeye çalışırken bizede sayfaların arasında uçmak ve hikayede kaybolmak kalıyor.

Işığın Anahtarı  (Key Trilogy #1)
Işığın Anahtarı (Key Trilogy #1)

8

Anahtar 3 lemesi hangisinin hangisi olduğunu hatırlamasamda Noranın en etkileyici ve akıcı kitapları olduğunu düşünüyorum her bir karakterini ayrı severim, kadın karakterler bütün ayrıntılarıyla en kozmik şekilde oluşturulmuş. Ve Nora en komik ve karizmatik erkek karakterleri bu seriye doldurmuş

Aşk Sığınağı
Aşk Sığınağı

5

Hırsızlara olan sempatimi çoğaltan bir kitap. Her ne kadar adını hatırlıyamasam da adamın ailesine hayran olmuştum. Hırsız abi polis kız kardeş... fevkalade.

Villa
Villa

8

Nora bi değişiklik yapmış ve ölüm serisi dışında içinde gizem ve polisiyenin Aşkdan daha fazla rol aldığı fakat romantizmin çevresinden bi gram dahi ayrılmayan bir kitap yazmış.

Ömrüm Senindir (Bride Quartet, #4)
Ömrüm Senindir (Bride Quartet, #4)

6

Bu seri nin en güzel kitabı diyebilirim del ve lauren den sonra mal ve parker favorimm

  ileri »