Kuhi, 45 adet değerlendirme yapmış.  (1/7)
« geri  
Paravan (David Raker, #1)
Yanlış Bir Adım (Myron Bolitar, #5)
Yanlış Bir Adım (Myron Bolitar, #5)

6

Kitabın konusu güzel, ilginç, kurguda öyle. Ama yazarın, olayların geçtiği yerleri herkesin çok iyi biliyor gibi anlatması, zaman zaman televizyonu yeni açmış birinin filmdeki duyduğu cümleyi kim ne üzerine kurdu diye düşünürken bulma hissi yaratan cümleleri, reklam amaçlı mobilya giysi vs. isimlerini sık sık kullanması çok itici ve kitaptan soğuttu diyebilirim. Velhasılı belki bu yazarın yanlış bir kitabı ile başladım belki sadece bu kitaba özel bir şeydi hissettiklerim. Ama başka kitaplarını okuyacağımı sanmıyorum.

Medcezir
Medcezir

9

Polislik öğrencisi olan bir kızın ödev için çözülememiş bir cinayeti ödev olarak alıp incelemesi ile başlayan güzel kurgulanmış polisiye gerilim romanı. Bu tür kitap severler için kaçırılmaması gereken bir roman diye düşünüyorum

Sırlar Uçurumu
Sırlar Uçurumu

8

1800'lü yıllarda geçen sırlarla dolu bir aile ve sırlarla dolu ölümler. Kitabın başına bakarak sonunun bu kadar heyecanlı ve beklenmedik şekilde biteceğini tahmin etmemiştim. Güzel kurgulanmış merakla okunabilecek bir roman.

Kafesteki Kadın
Kafesteki Kadın

10

Sonuna kadar heyecanı bitmeyen meraklandıran kurgusu konusu güzel bir polisiye gerilim kitabı olmuş. Ama bana göre çevirisi daha güzel olabilseydi ve yazar kitap içindeki zaman ve mekan sıçramalarını belli edecek şekilde yazılmış olsaydı dört dörtlük bir kitap diyebilirim. Kesinlikle çevirisi başka ellerde şahane bir okuma lezzeti verecektir.

Kemiklerin Şifresi (David Hunter, #2)
Kemiklerin Şifresi (David Hunter, #2)

8

Bu yazarın kitabını ilk defa okuyorum. Sıkılmadan merakla okunacak güzel bir kurgusu var. Akıcı bir dille yazılmış. Gerilim sevenler için kütüphanede olması gereken bir kitap diye düşünüyorum. Bu yazara ait başka kitapları da okumaya karar verdim...

E Sendromu
E Sendromu

10

Subliminal bir mesajın keşfiyle başlayan son derece sürükleyici bir kitap. Elinizden bırakmadan okuyabileceğiniz heyecan verici ve aksiyonu sürekli koruyan bir roman.

« geri