acelya_oslem, 11 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Tutsak Güneş
Tutsak Güneş

10

Böyle bir bilim kurgu ve ince mizah ile dönemi anlatması mükemmel . Okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız. ve kesinlikle OKUNMALI...

Ölüm Şarkısı
Ölüm Şarkısı

10

çok iyi kurgulanmıs bır kıtaptı. her ayrıntıyı ıyı ışlemişler. seri katil olayını oyle anlatmıslarkı betimlemelerle o kadar ıyı li. sizde kah pariste kah londrada oluyor onlaral bırlıkte ıp uclarının peşinde cok hızlı bir şekılde ilerliyorsunuz. arkadya yayınlarının ıtap kalıtesı ıyımıs bunuda tespıt etmıs oldum.

15 Saniye
15 Saniye

10

sizi yormadan kısa sürede birebileceğiniz bir kitap. tanımadığım bir yazardı. başka kitabı var mı bılmıyorum ama ben bu kıtaptakı kurguyu begendım.

Duygu (Bir Türk Masalı, #1)
Köle
Köle

5

türk bir yazarın yabancı karakterlerle kitap yazması acıkcası iyi kalitede olmuyor. yazarın duyguları aksettirmesi iyi ama konu yavan sadece Fransa kralının! kölesine aşık olması ve onu eşi yapmaya alışması gereksiz bir aşk masalı. bencec bunu utopik olarak türk karakterlerle yapsaymış belki daha farklı olurdu.

Çirkin Güzel
Çirkin Güzel

6

edebi yönü pek iyi değil ancak yazarın diyalogları günlük hayattan olması çok iyi. konu olarak biraz garipti aslında Çağrı'nın kişiliğini tam oturtamamış gibi. önce ondan nefret ediyorsunuz sonra geçmişi yaralı psikolojisi bozuk biri olduğu için onu seviyorsunuz. kadın kahramanımız ise cok saf aslında buna saflık denmez acıkcası hukuk okuyan ve zengin olan birisi olarak bu kadar salak olamaz.

Efsane (Efsane #1)
Efsane (Efsane #1)

10

Açlık oyunları serisine benzeyen tarzda bir seri. Basit dil ve akıcı bir anlatımı var. Herbir sayfa merak uyandırıcı. Kitabın iki baş kahraman tarafından anlatılması çok iyi olmuş her iki tarafında duyuları iyice benimsetiliyor.

« geri