Kontrpuan, 55 adet değerlendirme yapmış.  (2/8)
Tütünler Islak
Meditasyon
Meditasyon

7

Farklı meditasyon teknikleri üzerine kısa bir çalışma. Meditasyonun ne olduğunu özetliyor ve yeni başlayanlar için ne kadar farklı teknikler (seçenekler) olduğunu gösteriyor. Konuya biraz daha girebilmek için ise farklı kaynaklara yönelmek gerekiyor.

Sabah Uykum
Sabah Uykum

1

Bir kaç hoş söz okuyup merakla elime aldım bu kitabı. Ancak maalesef, içi yazım hataları ile dolu. Ben bir yazar ya da Türk dili uzmanı değilim. Ancak elimden geldiğince dili doğru kullanmaya çalışıyor ve hatalarımı düzeltiyorum. Kendini yazar ilan eden birisinin dilini hiçe sayması çok üzücü, hatta etik değil.Tüm iştahım kaçtı. Kitabın içeriği bir yana, dilin doğru kullanılması konusunda hassasiyetiniz varsa, okumayın derim.

Aydınlanma
Be Here Now
Be Here Now

9

Başlangıçta salt bilimsel deney amaçlı üretilen LCD vb. kimyasallarla, psikodelik (halüsinojen) tecrübelere girişen bir grup Harvard'lı profesörünün, aydınlanma arayışlarının sıradışı öyküsü. Bu tecrübelerin ardından, Himalayalar'a uzanan uzun soluklu bir yolculuk ve psikoloji profesörü Dr. Richard Alpert'in, Ram Dass'a dönüşümü... 1968 kuşağının halet-i ruhiyesi.

Aforizmalar
Osmanlı Türkçesi Öğrenim Seti Altın Çitlik