pnrise, 5 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Soğuk Kahve
Soğuk Kahve

10

ilk sayfadaki “Aslında her yazı bir cümledir ve sen kendi cümleni mutlaka cebine koy” sözü ile kitabın başından mesajı alıyorsunuz. Ahmet Batman çok bağlamadı yazıları birbirine,içinden cümleler alabilelim diye! 300.000 adet basımı yapılmış kitap raflarında duran bu kitabı almazdım bana hediye edilmeseydi, iyi ki almışım ve tanımışım onu, 'çayı açık severim ama kitabı koyu sevdim':)

Kadın Budalası
Kadın Budalası

8

evli kadınlara duyulan güvensizlik ve yaşlı erkeklerin 14-15 yaşında kızlarla evlenme istekleri anlatılıyor.ahlak ve sınıf farklılıkları

İnsan Ne İle Yaşar?
İnsan Ne İle Yaşar?

6

kitabın ilk iki hikayesini özellikle çok beğendim.fakat çok önceden tolstoyla ilk tanışmam gereken basit anlatımıyla 15-20 yaşları arasında mutlaka okunması gereken bir roman, İnsan ne ile yaşar sorusu çok önceden dikkatimizi ve ilgimizi çekmeli.

Faust
Faust

10

Margerethe rüyalarıma girdi diyebilirim.Kitabın ilk bölümünden ve son sahnesinden çok etkilendim.Faust şeytanla Tanrı nın bahsine konu oaln Faust u ağırlıklı anlatmaktadır.Goethe Faust karakterini Şeytan Mefistofeles'e yenilmeyen bir insan olarak incelemiştir. Goethe, Faust'unda evrensel bir insan tragedyası ortaya koymuştur. 1749-1832 yılları arasında yaşamış olan ünlü Alman ozanı, oyun yazarı Johann Wolfgang von Goethe'nin Faust adlı şiirsel oyunu dünya klasikleri arasında önemli bir yer tutar. Faust, Goethe'nin butün eserlerinin bir birleşimi olarak kabul edilir

Ana-Baba ve Çocuk
Ana-Baba ve Çocuk

10

her anne babanın ortaklaşa okuması gereken bir kitap.Kitaptaki AKTİF DİNLEME bölümünde çocuğunuzu değil kendinizi sorgulayacaksınız.Çocuğunuz büyümeden geç kalmadan bu kitapla tanışın, çocuğunuzu çocuk olarak değil bir birey olarak görmenin saygıyla ve sevgiyle yaklaşımın önemi çok büyük.Çocuk yetiştirirken asıl kendimizi yetiştirmemiz gerekiyor.

« geri  ileri »