damla2yldz, 5 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Seni Öldüğüm Gün
Seni Öldüğüm Gün

10

Roman, Mahmut adlı karakterin yaşamından çarpıcı bir kesit sunuyor. “Şuracıkta öylece ölsem…” diyebilecek kadar yaşamını önemsemeyen Mahmut, amcası tarafından kendisine diretilen, masumane gördüğü bir işte, tehlikeli olayların girdabına düşer. Fakat tüm bunlar, yaşamdan hiçbir beklentisi olmayan Mahmut için bir anlam ifade etmez. Onun için yeni bir umut, yeni bir yürek çarpıntısı, yeni bir hayat bağı vardır aslında…

Seçenek Etkisi
Seçenek Etkisi

10

Gerçekten okuduğum en iyi polisiye romanlarından biri seçenek etkisi... ölmekten korkma. kaderini değiştirebilirsin. ve şunu iyi bil. geçmişi,şimdiye ve geleceği aynı anda .. evet , evet... buna şaşırma!.. kaderini seç. SEÇENEKE ETKİSİNİ başlat!

Uçurtma Avcısı
Ve Dağlar Yankılandı
Ve Dağlar Yankılandı

10

khaled hasseını en çok bayıldığım yazardır ve çok beğenerek diğer kitaplarını da okudum hem hüzünlü hem heyecanlı...

Güvercin Bekçileri
Güvercin Bekçileri

10

Yaklaşık iki bin yıl önce, dokuz yüz Musevi aylarca Romalı askerlere Masada’da karşı koydu. Eski tarihçi Josephus’a göre bu katliamdan iki kadın ve beş çocuk kurtuldu. Bu trajik ve etkileyici olaydan yola çıkan Hoffman’ın romanı; her biri Masada’ya farklı yollardan geçerek gelmiş dört olağanüstü cesur, becerikli, duygusal kadının muhteşem hikâyesini anlatır.

« geri  ileri »