Reyhanirem, 22 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Oniks (Lux, #2)
Oniks (Lux, #2)

10

Ultra yakısıklı ve ultra odun daemon black geri döndü !

Opal (Lux #3)
Opal (Lux #3)

10

Birlikte güçlüyüz.. Ve onlar bunu biliyorlar

Küller (Ashes Trilogy, #1)
Küller (Ashes Trilogy, #1)

9

Ilk başta zombi falan var diye garipsediysemde olay akışı çok güzel her bölümde birşeyler oluyor "Dünyanın sonu yarın gelecek olsaydı ?"

Hepimus İnsanus
Hepimus İnsanus

9

Kitabı okurken gülmeme engel olamadım ve insanlar bana delirmişim gibi bakmaya başladılar zaten tanıtımdada şu cümleler geçiyordu. Su içerken okunması, karşınızdakine püskürtme ihtimali sebebiyle önerilmez. Son okuma tarihi, taşınırken kaybolana, ya da bir arkadaşınıza verilip bir daha geri alınmayana kadardır. Gülümseme ışığında ve gönül ısısında muhafaza ediniz...

Yüzyılın Fırtınası
Yüzyılın Fırtınası

7

Bir senaryo olarak yazılmış bir kitap ilk sayfalarında sıkıldım fakat sonunda etkilendiğim bir kitap olmustu Ada sakinlerini birbirleriyle, en kötüsü de kendi kendileriyle karşı karşıya getiren bu zihin okuyucu şeytani adam, kısa sürede tam bir kâbus haline geldi. İğrenç sırların kanlı işaretlerle, büyünün ölümcül gerçeklerle iç içe geçtiği ve çocukların bile ölümü enselerinde hissettiği bu kâbustan kurtulabilmenin ise yalnızca tek bir yolu vardı. Ligone de onu öneriyordu zaten: "Bana istediğimi verin, gideyim!"SİTE:www.kitapyurdu.com

Siyah Kan
Siyah Kan

9

Ilk başta dili biraz ağır bulsamda kendıne bağlayan bir kitapdı. Güneydoğu Asya'da yenğeç dönencesi ile ekvator çizgisi arasında bir yerlerde bir yol vardır. Siyah kanla çizilmiş bir yol. Korkunun ve ölümün hakim oldugu bir yol.

Ölüm Şarkısı
Ölüm Şarkısı

8

Beş farklı ceset.. Beş farklı yer.. Beş farklı kadın.. Ve bu kadınların ortak bir noktası var.. Cesetlerin yanında farklı şarkı sözleri.. Ya severek dinlediğiniz sıradan bir şarkı, bir gün ölüm şarkınız olursa?