pretty reader, 149 adet değerlendirme yapmış.  (2/22)
Hades'in Evi (Olimpos Kahramanları #4)
Hep Seni Bekledim (Wait for You, #1)
Hep Seni Bekledim (Wait for You, #1)

7

kız karakterine gıcık oldum sırf o yüzden düşük puanı.

Günlerin Sonu (Penryn & the End of Days, #3)
Günlerin Sonu (Penryn & the End of Days, #3)

8

ilk iki kitap kadar sevemedim. neden bilmiyorum. yani aksiyon açısından da romantizm falan açısından da fena değildi kitap ama nedendir bilmem o kadar sevemedim. karakterlerine lafım yok onları zaten çok seviyorum ve aklımda güzel bir seri olarak kalacak ama size harika falan diyemeyeceğim.

Firefight (Reckoners, #2)
Firefight (Reckoners, #2)

10

brandon sandersondan harika bir kitap daha. bu kitapta en korktuğum ilk kitaptan sonra beni hayal kırıklığına uğratmasıydı. malum zamanında çok yaşadım ilk kitabına bayılıyorum ikinci kitabına beklentiyle başlayıp sonra sıkılıyorum. bu kitapta aksine ilk kitaptaki heyecanla okudum. baş karakterimiz davidi ilk kitapta çok sevmiştim ikinci kitapta daha bir sevdim. ilk kitapta megan hakkında çok bir şey hissetmiyordum ama ikinci kitapta favori çiftlerimden biri oldular. ayrıca söylemeden edemicem. bir yazar iki kitapta da aynı fake'i atabilir mi acaba? hayır -okuyanlar anlayacaktır muhtemelen- ilk kitapta inanamadığım ve çok üzüldüğüm bir şeydi ve yazar ikinci kitapta da aynı şeyi yapınca yine de kandım buna. üçüncü kitapta da aynı şeyi beklemiyorum desem yalan olur. üçüncü kitap demişken bildğim kadarıyla adı calamity olacak. sabırsızlıkla beklediğim bir kitap. çıktığı gibi okurum sanırım. seriyi tavsiye ederim. okunmaya değer kitaplar gerçekten.

Steelheart (Reckoners, #1)
Steelheart (Reckoners, #1)

10

bu kitabı neden bu kadar beğendiğimi bilmiyorum. hayatımda okuduğum en güzel kitap değildi. yeniden yeniden okusam sıkılmayacağım bir kitap da değildi. sanırım bu kadar çok sevme sebebim akıcı olması ve de bana art ardına şok geçirtmesiydi. özellikle son 50 sayfayı öyle bir hızla okudum ki. yani adam öyle zekice öyle insanın aklına gelmeyecek şeyler düşünmüş ki ağzım açık okudum. özellikle steelheartın nasıl öleceği konusu. açıkçası oldukça basit bir şeydi. yani onların ve benim düşündüğümüz olasılıkların hiçbiri kadar zor değildi. ama aklımın ucundan bile geçmemişti. yani bence bu kitabı bu kadar iyi yapan şey şaşırtma unsuru. ayrıca davidi de çok sevdim. kendisinden beklediğimin aksine karamsar kötümser babası öldüğü için ruh gibi dolaşan ve huysuz biri değildi. her neyse tavsiye ederim kesinlikle okuyun :)

5. Dalga (The Fifth Wave, #1)
5. Dalga (The Fifth Wave, #1)

10

Zaman zaman sıkıldığım bir kitap olmasına rağmen bana göre onluk bir kitaptı. Sıkıldığım kısımlar zaten başlarıydı. Kitabın şöyle yarısından sonra öyle bir heyecan öyle bir hızla okudum ki uzun zamandır böyle bir kitap okumamıştım gerçekten. Bi kere karakterler çok iyiydi. Baş karakter Cassie hem eğlenceli hem güçlü hem de akıllı bir kız. Ben Parish de en sevdiğim erkek karakterlerden biri oldu bile. Onun dışında Evan karakteri var ki o da iyi bir karakter ama ben Parish taraftarıyım daha çok. Ve de olaylar... Dünyanın yıkımıyla ilgili bir kaç kitap okumuşluğum var ve bu kitap beklediğim olay akışından çıkarak beni çok şaşırttı ve her sayfayı merakla okudum. Kurgusu çok iyiydi ve kitap ilerledikçe yeni bir şey çıkıyordu ortaya. Açıkçası 5.dalganın olduğu şey aklımın ucundan geçmemişti çok zekiceydi yani. Her neyse kitabın filmi ocağın sonunda çıkıyormuş sabırsızlıkla bekliyorum. Tavsiye ederim kesinlikle okumalısınız :)

Demir Şövalye (Demir Periler Serisi, #4)