lucille, 23 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Sefiller
Sefiller

8

Bir klasik. Tek üzüldüğüm şey ilk önce küçültülmüşünü okumam. Ama ne olursa olsun gerçekten güzeldi.

Kubbe'nin Altında
Kubbe'nin Altında

6

Stephen Kİng hayranı olarak beğendim. Kitap çok uzundu okumam biraz zaman aldı ama okuduğuma pişman değilim.

Final (Fısıltı, #4)
Final (Fısıltı, #4)

10

Fısıltı Serisi arasında en son ve en güzel kitap. Bazı olaylar sanki biraz saçmalıyor ama okumaya değer diye düşünüyorum. Aslında sadece Patch için bile okunabilir. O patch ve nora arasındaki diyaloglar beni benden alıyordu. Hele kitabın son cümlesi; Nora: "Beni etkilemek için mi böyle giyiniyorsun?" Patch: "Hayır Melek, seni etkilemek için soyunuyorum. Patch Nora ya her melek dediğinde ben eriyordum ahaha.

Bir Soru Bir Aşk
Bir Soru Bir Aşk

4

Aşırı bir kitap değil. Bazen okurken sıkıldım. Bana katttığı tek şey her bölümün başında sorduğu sorular.

Bir Gün
Bir Gün

6

Kitabın sonuna kadar çok güzeldi. Ama en sonunda Emma 'nın ölmesi her şeyi bitirdi. Dexter'ıda bir türlü sevemedim. Hep Emma 'yı tuttum kitabda o da ölünce ağladım resmen. Ama kitap güzeldi

Fısıltı (Fısıltı, #1)
Fısıltı (Fısıltı, #1)

9

Patch'e aşık olmuştum kitabı okuduğumda. Hayalimde ki tipini resim olarak çiziyordum falan. Sonra diğer üç kitabı daha okudum. Son kitabı okumak için 4 ay bekledim. Okuduğum için hiç pişman değilim. Tek bir kelime "süper."

Çoluk Çocuk
Çoluk Çocuk

10

Kitapçıda gezinirken bir anda gözüme takıldı bu kitap. Ve şimdi iyi ki de takılmış diyorum. Akıcı dili, edebi yanı ve gerçekçiliği beni çok etkiledi. İçindeki fotoğraflar ise apayrı bir hava katmış kitaba. Kitabı okuduktan sonra özellikle Robert Mapplethorpe'a hayran oldum. Sanata ve gerçek sanatçıya bir kez daha saygı duydum.