Beyhan26, 63 adet değerlendirme yapmış.  (1/9)
« geri  
Asi (MacLeods of Skye Üçlemesi, #1)
Büyük Vuruş (Myron Bolitar, #2)
Aşkın Resmi (Chesapeake Bay, #4)
Aşk Sığınağı
Aşk Sığınağı

10

Harika , öncelikle yazarın anlatımına hayran oldum . Mirandanın AŞK SIĞINAĞI Büyükannesin 'den ona kalan büyük ev . Okurken oradaymışım gibi hisettim, Jones burnunda Büyük ev bir tarafı çam ağaçları diğer tarafı sarp kayalık ve deniz ile çevrili ,yakınında olan Deniz feneri manzarası harika... ! Gerçekten öyle bir yer var mı dünyada :)

Yüzleşme
Yüzleşme

10

Nora Roberts & Yüzleşme Phoebe çocukluğundan kalan kötü hatıra hayatına yön vermiş , Emniyette ara bulucu polis olmuş. Dunca anne babasının mutsuzluğu onuda mutsuz etmiş ve kendisi için güzel sevgi dolu bir dünya kurmuş . Şanslı adam Yazar öyle güzel harmanlayıp anlatmış ki sanki çevremizden birileri oluyor karakterler. Hayatın zorluklarına karşı göğüs germiş , keskin zekası ,kararlılığı güçlü yapısı ve kızıl saçları Duncan 'ın aklını başından alıyor. Bir adam o kadar anlayışlı ön görülü sevgi dolu olabilir mi ! Nora olabilir demiş ve yazmış ... Phoebe işindeki zorluklar ve ailesini bir arada tutma çabası ile tek başına mücadele ederken yanında Duncan în olması ona güç veriyor. Tehlike ,ciddi rehine pazarlığı ,hayat kurtarma - minimum zararla - sonuçlanması gerekiyor. YÜZLEŞME insanı içine çekiyor ,tehlike kararlılık heyecan sevinç hepsini hissediyorsunuz. Gelin serisinden daha farklı ve çok gerçekçi konusu yazımı var. Hem finali merak ettim hem de bitmesini istemedim. İtiraf ediyorum - beni heyecanlandıran meraklandıran kitap olunca biraz sonlarına göz atıyorum. biraz daha , biraz daha Süper kitaptı ...

Kara Melek
Kara Melek

10

Güzel ve akıcı Linda Howard Daha çok kitabını okuyacağım biliyorum.

Geçmişle Dans
Geçmişle Dans

10

Süper, harika ,ilginç merak uyandırıcı bir kitap. Harlan Coben işini iyi yapıyor.... Geçmişle dans kitabı kesinlikle özetliyor.. Dans bittiğinde huzur ,güven ve mutluluk başlıyor... Çok beğendim :)

« geri