h.ergin kaliç, 119 adet değerlendirme yapmış.  (3/17)
Sırça Köşk
Gömülü Şamdan
Gömülü Şamdan

10

“ Daima kaba kuvvetin galip geldiği adaletsiz ve gaddar dünyada adil kişi, bulunduğu yerden kopup Tanrı’ya yönelmekten başka ne yapabilirdi ki ?” Menkıbelerinden dördüncüsünü okudum.Çok beğendim. Sonuçta yahudi soykırımından üç sene sonra yazılmış bir kitap biraz olsun soykırıma da ağıt gibi geldi bana. Bu kitaptan önce kervan kitabını okumuştum onda da müslümanların hac yolunda çektiği çilelerden bahsediyordu. Her dinde var sanırım bu olay.

Ötediyar
Ötediyar

7

Yazarın ilk okuduğum kitabıydı. İtiraf etmem gerekirse internetten gördüğümde kapağına vuruldum. Bu kitap renkli Ferenorman Köyünde renksiz doğan Alice'nin maceralarını anlatıyor. Güzel bir kitaptı. İçinde aşk vs. yok bence ortaokul düzeyide bu kitabı okuyabilir. İlk 150 sayfasına kadar sıkıldığımı itiraf etmeliyim. Çünkü o kadar renk cümbüşü betimlemesi var ki hayal edilemiyor. Yazarın dilinden de hoşlandım. Spoiler vermek istemediğim için kitaba daha fazla yorum yapmıyorum :)

Arkadaş
Arkadaş

1

kitap kulübü booktogether in haziran ayı kitabıydı. Zerre sevmedim. Saçmalıklar silsilesiydi cidden.

On Kişiydiler
On Kişiydiler

7

güzel bir kitaptı. okumaya ilk başladığımda testere filmini andırıyordu. sonrasında aslında katilin hiç ummadığım bir insan olduğunu anladım.

Kervan
Kervan

10

çok güzeldi. gözlerim doldu okurken..

Rahel Tanrı’yla Hesaplaşıyor
Rahel Tanrı’yla Hesaplaşıyor

10

Stefan Zweig'in ilk menkıbesini okudum. Çok hoşuma gitti. Herkese tavsiye ederim