kitapani, 18 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Empati
Aşkın Gözyaşları III / Kimya Hatun
Aşkın Gözyaşları III / Kimya Hatun

5

yazara emeğinize sağlık diyorum tabii ki de, ancak: çok uzun sürdü bitmesi. inatlaştım bitirmek için resmen. mektup kısmı çok sıkıcı geldi, aynı şeyleri farklı cümlelerle söylemiş gibiydi. altını çizdiğim cümleler, hmm dedirten kısımlar olmasına rağmen okurken keyif aldım diyemediğim bir kitap. sebebi anlatım bozukluğu olan cümlelerin çokluğu. yazarın diğer kitaplarını almayı düşünmüyorum, bu durum düzeltilinceye kadar.

Böğürtlen Kışı
Böğürtlen Kışı

6

anlatımı akıcı, dili basit, çabuk bitirilebilir ama sıkıcı gelen bir tarafı da var. sonucu hatta gidişatı tahmin edebiliyorsunuz okurken, bu da keyif almanızı engelliyor.

Mart Menekşeleri
Ferrari'sini Satan Bilge
The Secret
Sabah Uykum
Sabah Uykum

6

aklınıza geldikçe herhangi bir sayfası açılıp okunacak bir kitap. Elime aldım, bırakamadım durumu yok çünkü hep aynı şeyi okuyormuş hissi veriyor insana.Hatta birçok yerde sanki o cümleleri o kurguyu başka bir yerlerde duymuşsunuz gibi, bazen bir şiirin mısrası cümleye dönüştürülmüş gibi... ama ara ara okunursa güzel Amaçladığı gibi 'hah, ben!' dedirtiyor insana. Bir de kelimelerin harf sayılarına biraz fazla takılmış yazar, başta hoştu ama sonra sıkıcı geldi. bazen sıkılarak bazen keyifle okudum yani. Bir de yazara özel ricam, n'oolur -de ekinin kullanımını öğrenin. Tarih sizi, kelimelerle arası iyi, fakat dönemin mesajlaşma ve sosyal medyanın etkisiyle bozulmuş Türkçe'sine kapılmamış olsa da ekleri doğru kullanamayan bir yazar olarak bilmesin.

« geri