jineps.cn, 6 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)

10

iyi-kötü ve şeytan ancak bu kadar iyi tasvir edilebilirdi... betimlemeleri pek iyi olmasa da çıkarımları çok iyi olan kitaptır. yazar bunları herkesin anlayabileceği bir şekilde gayet yalın bir üslup kullanarak okuyucuya aktarmıştır. okuduğum en kaliteli romanlardan biridir.... okuyun,okutun değerli kitapseverler. "Tanrı'nın bile bir cehennemi vardır: İnsanlara duyduğu sevgi."

Küçük Arı
Küçük Arı

2

Kitabın kapağında '' bir sonraki uçurtma avcısı'' diye bir yorum yazdığı için heyecanla okumaya başladığım,ancak kesinlikle bir uçurtma avcısı olmayan vasat diyebileceğimiz bir roman.

Nar Ağacı
Nar Ağacı

3

Okurken ara verme ihtiyacı hissettiren,aynı zamanda da okuyanın içinde Trabzon'a gitme isteği uyandıran Nazan Bekiroğlu romanı... Okumayı düşünen arkadaşlara tavsiyem alın kahvenizi o güzel cümleleri sindire sindire,kitabı bitirme amacı olmadan okuyun. '' Günah da 'ah' la kafiyelidir... O da siyahla, simsiyahla, vahla, eyvahla... Lakin hepsi de Allah'la... 'Ah' tır kafiyelerin en güzeli... ''

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
Çanlar Kimin İçin Çalıyor

3

Okurken biraz sıkıldığımı itiraf etmem gerekir.Ancak Hemingway'in muhteşem anlatımı okuyucuyu olayların içine çekmektedir. ''Ölünce bir insan eksilirim ben,çünkü insanoğlunun bir parçasıyım;işte bundandır ki sorup durma çanların kimin için çaldığını;senin için çalıyor.''

Kuyucaklı Yusuf
Kuyucaklı Yusuf

5

Kürk Mantolu Madonna'ya bakarak konusunu vasat bulduğum ancak anlatımını Kürk Mantolu Madonna'dan daha akıcı bulduğum muhteşem Sabahattin Ali romanı.

Semerkant
Semerkant

10

Betimlemeleri muhteşem olan kitaptır.Romanı okuyunca Semerkant'ı görmeden ölmemem gerektiğine kanaat getirdim.Okuyun,okutun değerli kitapseverler.

« geri  ileri »