Ulas_Col, 43 adet değerlendirme yapmış.  (1/7)
« geri  
Aşk Falcısı
Gündüzsefası
Gündüzsefası

10

Her zamanki gib8ihayati durdurup sadece kitabina odaklatti saraj jio. Nefes kesen surukleyici bir hikaye.

Canavar
Canavar

4

Kitap pedofil bir sapigin isledigi cinayetleri ve oldurulen kizinin intikamini alan babanin hikayesini anlatiyor. Temel olarak hikaye uzucu ve etkileyici olmakla birlikte etkileyici yanini sadece konusundan aldigini soyleyebilirim. Akiciligi olmayan ve cogu yerde sikilmaniza neden olan bolum gecisleri var. Ben pek basarili bulmadim.

Geçmişin Gölgesinde Aşk
Geçmişin Gölgesinde Aşk

10

Bu kadinin okudugum ikinci kitabi ve ilk kitabin devami olan bir hikaye. Ilk kitap bir ask hikayesi ve bu aska dair soru isaretlerini anlatirken ikinci kitapta surukleyici bir macera anlatiliyor. Kitabi okuma surem tamamen benim tembelligimdir okuyuculari yaniltmasin. 17 gunde okunacak bir kirap degil. Oldukca rahat ve sade bir dil kullanilmis. Okunmaya kesinlikle deger.

5. Kurban  (Maeve Kerrigan, #1)
Amma Hoş Adam
Amma Hoş Adam

10

Kitabı okuma sürem 32 gün gibi görünebilir, bu yorumu okuyacak arkadaşları yanıltmasın. Bu kadar uzun sürede bitmesinin sebebi tamamen şahsi tembelliğimdir.Her ne kadar 700 sayfalık bir kitap olsa da çok akıcı ve rahat bir okuma imkanı sunan bir anlatım dili var. Kitapta 4 ana karakter formunda hanımefendi var ve bir adet de kötü adamımız mevcut. Bu kötü adam bir şekilde 4 hanımın hayatına bir şekilde dahil oluyor. Hanımların ortak noktada buluşmasını sağlayan olay kötü adamımızın karanlık bir takım sırlarıdır. Kitabın sonunu söylememe kuralını bozmamakla birlikte son bölümlere doğru tahmin edilesi bir son bizi bekliyor. Her şeye rağmen rahat bir şekilde okunacak bir eser. Marian Keyes'in okuduğum ilk kitabıydı ve rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Son Kamelya
Son Kamelya

10

Her zamanki gibi nefes kesen derin izler birakan bir hikaye. Saraj Jio'yu seviyorum. Kalemine hayranim. Bir sonraki kitabi icin sabirsizlaniyorum. Ve tabi ki degerlendirme puanim 10. Keyifli okumalar

« geri