DonukPudra, 266 adet değerlendirme yapmış.  (1/38)
« geri  
Damızlık Kızın Öyküsü
Damızlık Kızın Öyküsü

10

Okumaya başlayınca bir iğne batırılmış gibi hissettim .ilerledikçe sayfalar iğne daha da derine indi uyuştum... Ne yazık ki distopya olarak görülmüyor. Bu geçiş öyküsü gerçek. Hala birşekilde yaşanıp ,bu fikirler uygulanıyor. İşte bu yüzden daha da acıtıyor.

Swann'ların Tarafı / Kayıp Zamanın İzinde (1. Cilt)
Sybil
Sybil

10

Kişilik bölünmesini anlatan bir kitap... Çok kişilikli bir kadın ve onun tedavi süreci ,böyle olmasının temel nedenleri...Beni derinden etkileyen bir kitap oldu..Aile yapısının ve çocuk eğitiminin,yetiştirilmesinin ne kadar önemli ve kritik olduğunu bir kez daha anladım.. Kitabın kapağında dediği gibi "Sybil,normale bakış açımızı da etkileyen bir gerçektir"...

Cehenneme Övgü
Cehenneme Övgü

9

Normal yaşam akışının gerçekliğini tokat gibi yüze çarpan eser. Özellikle dünyaya çocuk getirmek kısmı derinden sarsıyor insanı. Başyapıt.

Fareler ve İnsanlar
Kötü Karma
Kötü Karma

8

Çok eğlenceli olmasının yani sıra. Elinizdeki nin kıymetini kaybedince anlıyorsunuz ..peki şansınız olsa kaybettiginizi kazanmak için neler yaparsınız? Hem de karınca halinizle... Kafa dağıtırken alttan alta bu mesajın verilmesi cokchosuma gitti .. Diğer kitaplarını da merak ettim.

Anna Karenina
« geri