ozgun89, 20 adet değerlendirme yapmış.  (2/3)
Gece Nöbeti
Gece Nöbeti

6

Kitap; içerik olarak bildiğimiz Tess Gerrıtsen kitaplarından biraz farklı.Kovalama,heyecan yine de var ve sürükleyici.Fakat kitabın ilk 150 sayfasında çokça tıp terimi mevcut.Bu sebeple başlarda biraz sıkabilir. Puanım 10 üzerinden 6 :)

Benden Önceki Kadın
Benden Önceki Kadın

7

Kitabı bir yayınevinin yarışmasından kazanmıştım ve geldiği gibi okumaya başladım.Şuan bitirdim. Kitap içerik olarak sürükleyici. Farklı karakterlerin ağzından yazılan bölümler akıcı. Kitaba puanım 10 üzerinden 7.

Aynadakiler
Aynadakiler

9

Kitap farklı bir fanstastik kurgu içeriyor. 210 sayfalık kitapta keyifli vakit geçireceğinizden eminim. Elinize geçerse okumalısınız.

Kanlı Tutku
Kitap Hırsızı
Casus
Casus

6

Kitapdan çok birşey beklemeden okumak lazım. Böyle olunca akıcı ve güzel bir polisiye kovalamacası içinde buluyorsunuz kendinizi. Puanım 10 uzerınden 6

Psikopat
Psikopat

1

Kitabı şuan da okumaktayım.Ve bitirebilmek için kendimiz paralıyorum desem yeridir.Ben hayatımda böyle sıkıcı bir kitap okumadım.Yazar adeta başa dönüp kendini tekrarlıyor.Her bölüm aynı kalıplar.Kitabın adı psikopat ama konuyla uzaktan yakından alakası yok.. 10 üzerinden 1 .