direneylem, 34 adet değerlendirme yapmış.  (1/5)
« geri  
Yüzyılın Aşkları
Yüzyılın Aşkları

10

Tek kelimeyle muhteşem bir kitapti

Lüsyen
Lüsyen

10

Tek kelimeyle muhteşemdi

Pabucumun Ajanı -2
Pabucumun Ajanı -2

8

Kitabın konusunu yazar bu sefer fazla uzanmış. Sıkıldığım bölümler vardı özellikle Tuna ile Denizin bir ayrılıp bir barışma si. Bol bol guldugum bölümlerde vardı kitapta.Deniz bu yaptı yine yapacağını ☺yine yine Tuna ve Denizi okumaya degerdi. Ayrıca Yasemin ve Martı de unutmamak gerek çok eğlenceli bir ikili olmuşlar. Kitaba renk katmislar.

Bitmeyen Kavga
Dikkat! Aşk Çıkabilir
Dikkat! Aşk Çıkabilir

6

Mary ve Seth'in hikayesini daha çok sevdimmmmm

Şahane Gelin
Şahane Gelin

4

Kitabı pek beğendiğim söylenemez. Gülay karakteri sanki bir erkeğe bağımlı yaşamak ona muhtaç olmuş silik bir karekter olarak belirlenmiş. Galiba Osman'ın her yaptığına boyun etmesi hiç ses çıkaramadı ve her türlü fantazisine uymasindan dolayi sevemedim.zaten o kadar zengin bir iş adamının küçük bir şantaj oyununda inanıp avukatlar ordusunu devreye sokmayı kazadan da kurtulmamasida bi muamma.tavsiye edeceğim bir kitap değil.

Bir Dinozorun Anıları
Bir Dinozorun Anıları

9

kitabı okurken cok etkilendım. kesınlıkle verılen yasam mucadelesini okurken yazara gıpta etmekten baska yapacak bir sey kalmadı banada. kıtabı elıme alırken bir onyargım vardı ama bu kıtapla oda kırıldı.biyografi tarzında bir ktap okunacaksa bu kitap kesinlikle okunmalıdır...!

« geri