equilibrium, 28 adet değerlendirme yapmış.  (3/4)
Gizlidir Bütün Aşklar
Gizlidir Bütün Aşklar

6

kitabın sonunda bir şeyler olur diye çok ümitlenmiştim ama maalesef boş ümitlermiş bunlar. yinede yazarın hatırına okunabilecek bir kitap.

Kara Melek
Kara Melek

7

'yalnız bir kadın ne kadar tehlikeli olabilir' sloganıyla çıkan bir kitap. hakikaten kadının yaptıklarını taktir ediyorum ve bu nedenle okumaktan da çok keyif almıştım

İtalyanca Aşk Başkadır
İtalyanca Aşk Başkadır

8

en çok beğendiğim özelliği ayrı ayrı insanları birbirine bağlamasıdır. ama nedense daha değişik bir son hayal ediyordum (galiba hikayesi anlatılan bütün herkesin mutlu sonunu bekliyordum) ama yinede çok etkileyici bir kitap olduğunu söylemeden edemicem.

İnce Memed
İnce Memed

10

okumayan kalmamalı bence bu kitabı. içinde o kadar çok şey var ki anlatmakla bitmez bu nedenle şu anda bu yorumu okuyorsanız yorumları okumayı bırakıp kitaba dört elle sarılın derim.

Hayvan Mezarlığı
Hayvan Mezarlığı

9

korku romanlarıyla tanışmam hayvan mezarlığı ve falcı kitaplarıyla olmuştur. bazen çok detaya girse de korku romanlarının en güzellerinden biri.

Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)
Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)

8

erotik roman olarak nitelendirilse de aslında kitabı okutan içindeki bilinmezlikler - aşk ve yazarda bu ikiliyi cinsellikle o kadar güzel harmanlamış ki ortaya bu kitap çıkmış. bence herkesin gizli bir dünyası vardır ve bu kitabı o dünyanızda okumalısınız.

Düğün (Lairds' Fiancées, #2)
Düğün (Lairds' Fiancées, #2)

10

kesinlikle favorim. benden başka bu kitabı okurken gülen var mıdır bilemem ama ben o kadar çok eğlendim ki bu kitabı okurken arada canım sıkılınca da açıp okuyorum. tarihi aşk romanları seven arkadaşlar bu kitabı kesinlikle okumalıdırlar.