Elif **, 40 adet değerlendirme yapmış.  (1/6)
« geri  
Oz
Oz

7

İnanmiyorum resmen masal okudum masal ! Kaç gundur belki bir şeye benzer diye okuyorum okuyorum kitabı ama masaldan başka bir şey yok. Biz bu hikayeyi anasınıf öğrencilerine anlatıyoruz. Olasılıksız ve Empati gibi şahane kitapların yazarından böyle basit ve vakit kaybettirici bir kitap okudum tamamiyle hayal kırıklığıydı. Bunu Adam Fewer dan hiç beklemezdim. Hayır o kadar sıkıcı ki yarım bıraktım çok pişmanım aldigima. İyi ki yan satıcıdan 10 liraya almisim boşuna 25 lira vermemisim dedm. Normalde kendi fiyatlarında almayı tercih eden ben bu sefer ucuza aldığım için memnunum . hiç okuyup vakit kaybetmeyin. Aşırı derecede masal içerir.

Özgürlüğün Elli Tonu (Fifty Shades, #3)
Özgürlüğün Elli Tonu (Fifty Shades, #3)

9

Christian in sonunda zincirlerinden kurtulması çok iyiydi. Herkesin okuyabileceği bir kitap değil. Tamamen cinsellik içeriyor diyorsunuz ama kitapta sadece oraya odaklaniyor çoğu kişi bu yüzden tamamen cinsellik görülüyor. Aksine çok duygu yüklü bir kitap ben çok agladm bu seride. Okumasını bilenler okusun lütfen... Müthiş bir seriydi iyi ki kimseyi dinlememisim ve okumuşum..

Maskesiz (MacLeods of Skye Üçlemesi, #2)
Günahın Esiri
Öğrenci Motivasyonu
Öğrenci Motivasyonu

6

Pskolojik kitaplara alerjim olduğunu düşünürken bu kitabın çıkması bu konudaki tüm tabularımı yıktı diyebilirim. Hani derler ya cok sıkıcı psikolojik kitaplar diye onlara bu kitabi okumasini özellikle tavsiye ederim oldukça yararli, farklı bilgiler bizleri sıkmadan anlatilmis. Henüz kitabi bitirmedim ama sanirim hayatimda ilk defa zevkle ve en önemlisi öğrenerek böyle bir kitap okuyorum :)

Düşler Krallığı (Westmoreland, #1)
Düşler Krallığı (Westmoreland, #1)

3

İlk defa Judith McNaught okudum büyük tavsiyeler üzerine ve açıkçası hiç beğenmedim. Bir günde bitirebileceğim kitabı 3 ya da 4 günde bitirdim. Julie Garwood çok daha iyiydi. Bu kitap tam aşkı hissettirmedi bana. J.G' nin historicallarda en iyisi olduğunu kanıtladığı bir kitaptı .

Güllerin Fısıltısı
Güllerin Fısıltısı

9

tamam bir kitap mutlu bitebilir belki ama hayalinizde ya da aklınıza gelmeyecek bir şekilde mutlu biten bir kitap. İskoç ve İngiliz aşkında kolay mutlu bir aşktan farklı..değer bilen, her şeye rağmen vazgeçmeden ayakta durmak gerektiğine inanılması gereken, inanılmaz bir kitap. Benden 9 puan almayı başardı. Herkese okuması için büyük tavsiye ederim :)

« geri