kıllanıcı adı, 20 adet değerlendirme yapmış.  (3/3)
  ileri »
Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)
Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)

6

kurgu güzel,kapak dikkat çekiyor,beklenti yüksek.ama niye olmadı hala çözemedim.belki biraz olayın uzatılmasından kaynaklandı.katil kim diye beklerken bir anda katilin ciğerini bilir hale geliniyor sonra tekrar katil kim?bir an grange etkisi olacak diye çok umutlandım ama o da olmadı.ama boş durmaktansa okunulabilecek bir kitap sayılır.

Yalnızız
Yalnızız

9

'benim sihir dünyam simeranya'

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu

8

çok eskilerden okuduğum bu kitapta esas kahramanımız aklıma düştükçe içim hala cız eder.evet o dönem okuduğumda ben de sakat olmayı istemiştim.verilen mesajı düpedüz yanlış anlamışken şimdilerde peyami safa'yı daha iyi anlamak adına kitabı tekrar okumak farz oldu.

Einstein Evreninde Zaman Yolculuğu
Einstein Evreninde Zaman Yolculuğu

9

kitaba başlamadan önce ön sözü muhakkak okumak gerekiyor.hoş çevirmenin üslubuna katlanmak biraz zorluyor insanı ama yazar olayı kurtarmış.okurken kesinlikle yanınızda kağıt kalem bulunması gerekiyor.verdiği kitap,film,makale isimlerine göz atmakta fayda var.

Ölümsüz Ece
Ölümsüz Ece

8

küçükken okuyan çoğu kişide antropolog mu olsam acaba hissiyatı doğduran güzel bir kitap.bir de o kapaktaki çocuk resmi benim için ayşegül tatilde kadar bizden biri olmuştu vakti zamanında

Siyah Kan
Siyah Kan

9

en akılda kalıcı seri katil profilllerinden biri bu kitapta yer alıyor.cinayeti işleyiş tarzı,nedeni,mektuplaşmalar vs.anketlere göre her 10 grange severden 7 sinin en sevdiği kitabı olması tesadüf değil tabi ki. --------ağır spoiler içerir----------- reverdi öldükten sonra o gazeteci bozmasının hatica ile yaşadığı didişmeler gereksiz gelmişti bana.hayır ne gereği vardı grange bitireydin orada da sonu da reverdi kalaydı.neyse canın sağ olsun. --------ağır spoiler içerir-----------

  ileri »