silaes, 285 adet değerlendirme yapmış.  (2/41)
Su Kedileri
Su Kedileri

3

Kitabın kapağına vurulup; içini dışını incelemeden aldım. Hevesle okumaya başladım. Koskocaman bir hüzün... Sevmek için kendimi zorladım; sevemedim. Kitap kısa kısa denemelerden oluşuyor. Bir tek sona kalan denemeyi "eh işte" diyerek okudum. Şizofrenik şizofrenik cümleler var yazarı araştırdığım da yazar değil doktormuş. Psikiyatri ilgi alaniymiş Annesi yazarmış . Terzi kendi söküğünü dikemiyo, yazarlıkta anadan oğula genlerle geçmiyor maalesef...

Beraber Yürüttük Biz Bu Yollarda
Beraber Yürüttük Biz Bu Yollarda

8

Bundan 50 sene sonra tarihi kaynak olarak kullanilabilecek kitap.kronolojik olarak yazılmış. Anlatım güzel, anlatılanlar korkunç. Daha da bi' şey demeyeceğim.

Şeytanın Gülen Yüzü
Şeytanın Gülen Yüzü

2

Bende 6. Baskısi var. Tek kelimeyle sırf para verdim diye zorla okudum. Yazılanları zaten biliyoruz yeni bir bilgi yok. Bildiğiniz gündem çıkarcılığı. Kalemi inanılmaz kötü. Göz tırmalayıcı yazım yanlışları var. Konu geçişleri birbirinden bağımsız. Bazı konularda da tekrara düşülmüş. Yazıldıktan sonra bi kerecik bile okunsa bu yanlışlıklar göze çarpar düzeltilebilirdi. Bu tarz ticari kitaplardan hazetmiyorum

Gece Gelini
Gece Gelini

3

Kitabın konusu ilgi çekici. Bu tarz kitaplar okumayı severim lakin anlatım ve kurgu çok basitti. Kullanılan dili begenmedim. Heyecanlanmam gereken kırılma noktaları çok sığ yansıtılmıştı.

Nasıl Pop - Yazar Olunur?
Nasıl Pop - Yazar Olunur?

8

O kadar çok beğendim ve okurken eğlenip, gülümsedim ki... Mutlaka önereceğim kitaplar arasında olacak. İroniler kitabı. İnceden inceye dalga geçmeler; bunu ustalıkla yapmak... Çok duru ve düzgün anlatımı var. "Sen gittin, ben bittim" temalı olan be benim iğrendiğim kitaplarla iyi alay etmiş. Söylediklerinin icinde burda yanlış düşünüyor dediğim bir cümle yok. Bence okuyun dediklerini uygularsanız en kötü ihtimal popüler bir yazar olursunuz.

Hayallerini Yak Evi Isıt
Reis: Gladio'nun Türk Tetikçisi
Reis: Gladio'nun Türk Tetikçisi

4

Kitabi 3 günde ite kaka zorla bitirdim. Açık konuşmak gerekirse Dursun önkuzu çatıdan kaymış düşmüş, ölmüş gibi lanse edilmese daha bir ciddiyetle okuyacaktım. "Daldan dala" diye tabir edeceğim bir olay örgüsü var. Kitabın önsözünde "objektif" davranılmış olduğu söylensede kitap buram buram Soner Yalçın "ideolojisi" kokuyor. Tüm sağcılar cahil, tüm ülkücüler katil... Hı evet evet!!!