çevik, 6 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Her Gece Bodrum
Her Gece Bodrum

9

"İnsanı engelleyen,örseleyip hırpalayan sevgiydi." böyle diyor Cem. Murat ,Cem, Emine'nin keder dolu bir yaz hikayesi biraz buruk , biraz hüzünlü, ama oldukca etkileyici bir roman.

Venedik'te Ölüm
Venedik'te Ölüm

10

Sonsuzluğa dokunmak gibi her sözcüğü seni gidip bir gelmeyecegin bir yere götürüyor.

Parasız Yatılı
Parasız Yatılı

9

Ah o parasiz yatılı hüzünler yokmu. Yaralı,yorgun kalplerimizin üstüne çökmüş sis bulutu gibi sanki biraz sonra çekip gidecekler.

Madam Bovary
Madam Bovary

10

Madam Bovary yaralı bir kalp, doyumsuz bir kadın, hiçbir zaman mutlu olamayan acilariyla kendini ölüme mahkum eden aptal ama cesur bir kadin Madam Bovary Gustave Flaubert'in muazzam gerçekçi dilinden bir şaheser.

Mel'un - Bir Us Yarılması
Mel'un - Bir Us Yarılması

9

Bir yazarın şizofrenik sancılarının eseri Mel'un. Bir toplumun us yarılrılmasını bir karakter üzerinden anlatan başarılı Selim ileri romanlarından biri.

Büyük Saat
Büyük Saat

9

Turgut Uyar her dizesinde kelimelerin gizemine ışık tutuyor.Her okuduğumuz şiirden her dizeden birçok anlam çıkarabiliyoruz.Turgut uyarın şiirinde birazda tevrat esintisi görüyoruz.Divan şiirini bu kadar iyi kullanabilmesiyle de ne kadar büyük bir şair olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.Velhasıl, Turgut Uyar'ın kelimelerinin derinliği sizleri şaşırtabilir!

« geri  ileri »