ÖzgeNurdogan, 125 adet değerlendirme yapmış.  (1/18)
« geri  
Açlık
Gazeteci Çocuk
Gazeteci Çocuk

8

Yazarın kitabı kendi yaşamından yola çıkarak yazmış olması ilgimi çekti. Kitabı çok sevdim.11 yaşındaki bir çocuğun ukalalığa kaçmayan olgunluğu da çok güzeldi ama ben en çok Bay Spiro'yu sevdim onun ağzından çıkan iki kelimeden birini not aldım. Kendim tanışma fırsatı bulmuş gibi faydalandım.

Suzan Defter
Sarnıç
Gökkuşağı Günleri
Gökkuşağı Günleri

7

Bu kitap, bize çok uzak bir coğrafyada benzer bir diktatör zulmü yaşayan Şili'nin durumunu ve bu koşullarda dünyanın neresinde olursa olsun insanların nasıl da yakın tepkiler verdiğini görmemi sağladı. Kitap edebi bir değerden çok bir gerçeği günlük konuşma diliyle anlatmış. Ben kitabı sevdim. Şili'nin yakın tarihi hakkında bilgi edinmemi sağladı.

Mihail
Mihail

9

Bu kitabı çok sevdim. Yazarın karakter yaratma becerisine ve insanlığı tahlil edişine hayran oldum. Bir kahvehane sahibinin ve müşterilerinin hayattaki rollerinin anlatıldığı kısım bence çok başarılıydı.

Kutsal Gece
Kutsal Gece

6

Bu kitap elime aldığım anda beni kendisine çekmişti. Gerçekten arka kapakta söylendiği gibi tam bir Afrika masalı. Karakterler de çok renkliydi. Ancak okuması zor bir eserdi. Dili yorucuydu ve gerçekle düş birbirinin çok içinde olduğundan bazı sayfaları birkaç kere okuyup anlamlandırmaya çalıştım.

« geri