orcan, 49 adet değerlendirme yapmış.  (1/7)
« geri  
Gebelere Balon
Gebelere Balon

10

keşke daha uzun olsaydı çok güzel bir kitap.

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri (En Sıradışı Vakalar)
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri (En Sıradışı Vakalar)

10

Kitabı çok beğendim. Oldukça akıcı yazılmış ama keşke daha uzun anlatımlı olsaymış hikayeler. Hemen bitiyor. Kronolojik oluşu çok iyi olmuş.

Amok Koşucusu
Amok Koşucusu

8

Kitaptaki hikayelerin sırası ara vermeden okuduğunuzda çok güzel oluyor. Amok koşucusu hikayesi çok detaylı başlarken sonunda ne etkileyiciydi diyorsunuz. Zaten Zweig in karakterlerinin heyecanını anlatma biçimi hep tekrar eden kelimeler ve cümleler ile oluyor.Bunun dışında Zweig kitaplar gerçekten akıcı bence.

Yalnız Kadınlar Arasında
Yalnız Kadınlar Arasında

8

Bu kitap ile pavese okumaya başladım. Ve ne zaman canım sıcak ve ılık bir atmosferde geçen öykü okumak istese pavese okurum. Kitap ardından Torino yu öyle merak ettim ki baya araştırdım.Çok yumuşak bir anlatımı var.

Kalanlar
Kalanlar

8

Kitabın bazı cümlelerinde kendimi çok yakın hissettim tezer özlü ye. Ama tezer özlü nün asıl olayı onca melankolikliği okunur yazmasıdır.

Oblomov
Oblomov

10

Çok güzel bir roman. Gerek akıcılığı olsun gerek konuları ve mecazi anlamları vs. Herşey öyle güzel anlatılmışki. Herşey var bu romanda. Boş veya durgun sayfaları yok. Bu yayınevi çok başarılıydı, sayfa sayısına hiç bakmayın gerçekten çok akıcı bir roman. Tavsiye ederim. Benim gibi tezcanlı bir insan oldanızda seviyorsunuz karakteri ve kitabı.

Cinsiyetler Arasında İşbirliği
Cinsiyetler Arasında İşbirliği

10

Adler yine herşeyi çok güzel anlatmış. Kitap çok güzel ve öz. Yinede adler in kuramlarına aşinaysanız tadı daha bir başka oluyor. Keşke herkes okusa.

« geri