Gezgin, 176 adet değerlendirme yapmış.  (1/26)
« geri  
1Q84
1Q84

7

Oldukça yavaş ilerleyen bir kitap. Hakkında bir arkadaşımdan çok fazla övgü almıştım, bu nedenle beklentim aldıklarımdan çok daha yüksek. Hatta little people ve baş kahramanlar bence oldukça silik ve sıkıcıydılar. Tamaru ve uşikava da olmasa hepten yok diyeceğim. Notunu 6 değil 7 veriyorum çünkü yazar bu kadar ağır ve zor bir lokmayı yedirmeyi başarıyor,

Daire 16
Daire 16

5

Oldukça güzel başladı lakin çok daha iyi bitirebilrdi.

Nefret Çağı (The Witcher, #4)
Nefret Çağı (The Witcher, #4)

9

Oldukça iyi bir devam kitabıydı sonrasını merakla bekliyorum.

Kader Kılıcı (The Witcher, #2)
Kader Kılıcı (The Witcher, #2)

9

Bu kitaba düşük not verenleri pek anlayamadığımı belirtmeden geçemeyeceğim. Fantastik tür belirli kalıpla arasında sıkışmış gibi dururken bu seri kesinlikle iyi gidiyor.

Son Dilek (The Witcher, #1)
Son Dilek (The Witcher, #1)

8

Fantastik türünde kendine özgü bir dünya çizerek övgüyü hak ediyor. Sürükleyici sade anlatımıyla hemen adapte olabiliyorsunuz. Fantastik sevenler kesinlikle bir göz atmalılar.

Savaş ve Barış - 2
Savaş ve Barış - 1
Savaş ve Barış - 1

10

Bir dünya klasiğini bir aceminin değerlendirmesi ne derece yeterli olabilir bilmem . Kesinlikle bir usta işi, yazıldığı dönemi bir çok kesimin gözünden anlatan ve bunu müthiş bir anlatım tekniğiyle yaparken bir yandan da ülkeler arası politikaya şöyle bir deyinip Victor Hügo'nun anlattıklarına başka bir açıdan bakmanızı sağlıyor. Bir çok klasiğin başarıyla yaptığı gibi okurun hangi ara bu kadar daldım da Rostov'lara yemeğe gittim(Tabi her hikayede isim ve olaylar değişiyor) diye düşündürüyor. Bazı okurların çeşitli kitaplardan bahsederken ya bu kadar şey okunurmu şimdi diyerek gözünde büyüttüğüne şahit oldum, kesinlikle endişelenmeyin bir başlayın zaten alıp götürecek.

« geri